ČUKA KAO REAL, RADONJIĆ KAO RONALDO: Deset golova srpskog kluba na Kipru

Ubedljivu pobedu obeležio je Nemanja Radonjić sa ukupno pet golova

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su i četvrtu kontrolnu utakmicu na pripremama na Kipru, i slavili rezultatom 10:2 (5:2) kao i nedavno Real u Primeri.

Doduše, za protivnika je Čuka imala poslednjeplasiranog trećeligaša Amatus iz mesta Ajas Tihonas.

Šef stručnog štaba Zoran Popović pružio je šansu igračima koji do sada nisu imali veću minutažu, a golovima se istakao Nemanja Radonjić. Bio je strelac čak pet puta.

U 2, 5, 11, 19. i 55. minutu. Dva gola postigao je Stefan Dimić (32. i 81. minut), dok su mrežu protivnika tresli Mehmedović (75. minut), Đurić (70. minut) i Regan (78. minut).

Sastav Čukaričkog protiv Amatusa na stadionu "Parekliši": Petrić, Radić, Bašanović, Đurić, Mašović, Šapić, Regan, Zvrko, Radonjić, Mehmedović, Dimić. U igri su bili još Čubraković i Branislav Janković.

- Pružili smo svih 90 minuta šansu momcima koji do sada nisu mnogo igrali, uglavnom omladicima. Opravdali su očekivanja u svakom pogledu. Najavili su jednu budućnost fudbalskog kluba Čukarički. Da su moderni, brzi, agresivni i da na pravi način doživljavaju fudbal. To ohrabruje pred nastavak prvenstva - rekao je trener Zoran Popović, i dodao:

- Utakmicu je nesporno obeležio i veliki talent Radonjić koji je u prvih 17 minuta postigao četiri gola, a kasnije je postigao još jedan. Šteta što je takav talenet, svetskog kalibra, odigrao prvu zvaničnu utakmicu tek posle godinu i po dana. Na ovakav način nagovestio je koje su mu mogućnosti. U budućnosti ćemo morati da mnogo radimo sa njim kako bismo ga vratili na glavnu fudbalsku scenu, gde po talentu zaslužuje da bude.

Poslednju utakmicu pre povratka u Beograd Čukarički će odigrati u subotu protiv jermenskog Bananta.

(Telegraf.rs)