BOŽOVIĆ: Jači smo sada nego jesenas, sve sem pobede protiv Mladosti je iznenađenje

Trener Crvene zvezde nema kadrovskih problema pred prvu utakmicu prolećnog dela Superlige

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje pobedu protiv Mladosti, kao i da želi da ovaj tim crveno-belih nastavi sa rekordima i ostane zabeležen u istoriji.

>>> SPECIJAL PROGNOZA SUPER LIGE: Ko će prvi do Zvezde pred plej-of?

- Očekujemo još jednu pobedu i sve drugo bi bilo iznenađenje. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali treba to da potvrdimo i na terenu. Imamo 19 pobeda u nizu, ali želimo da napredujemo još više i da naravno da postavimo nove rekorde i ostanemo zabeleženi u istoriji Crvene zvezde - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da nema kadrovskih problema pred utakmicu i istakao da od starta utakmice njegov tim mora da nametne svoj tempo igre.

- Mi smo domaćini i mi smo Crvena zvezda. Trebalo bi da nametnemo svoj tempo. Treba da nateramo protivnika da razmišlja o nama. Potpuno zavisimo od naše igre - rekao je crnogorski stručnjak i dodao da je tim jači nego u jesenjem delu šampionata.

- Novim igračima smo dobili konkurenciju u ekipi i to bi trebalo da doprinese kvalitetu. Mislim da smo jači nego jesenas i očekujem da igramo još bolje u nastavku sezone - zaključio je Božović.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana na programu je u subotu od 14.00 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs)