Partizan je nepobediv pred praznim tribinama svog stadiona! Kako to?

Mnogim klubovima bi neprisustvo publike bio veliki hendikep na utakmicama, ali ne i crno-belima već duži niz godina

Fudbaleri Partizana su u subotu ostvarili važnu i ubedljivu pobedu nad Voždovcem (3:0), i to ponovo pred praznim tribinama u Humskoj.

- Šteta što nije bilo Grobara na tribinama, nadam se da ću i pred njima uspeti da ponovim nešto slično - rekao je Nebojša Kosović za "Novosti", koji je postigao fantastičan gol.

Prethodno su crno-beli slavili u kupu protiv Radničkog iz Niša (2:0), što je bio prvi meč koji je usledio posle 150. Večitog derbija. Zbog loše organizacije te utakmice, klub iz Humske je kažnjen sa dve utakmice bez prisustva publike i 800.000 dinara.

Mnogim klubovima bi neprisustvo publike bio veliki hendikep na utakmicama, ali ne i Partizanu.

Naime, od ukupno 11 mečeva bez prisustva navijača koje su crno-beli odigrali od kako je Srbija samostalna zemlja, zabeleženo je svih 11 pobeda!

Pobednički niz je krenuo 21. oktobra 2007. godine, a nastavljen preko OFK Beograda, Jagodine, Javora, Metalca, Radničkog 1923, Donjeg Srema, Spartaka, Borca i pomenute Radničkog i Voždovca.

Podatak koji je objavio "Žurnal" možemo na razne načine tumačiti - prvo se nameće manjak pritiska zbog lošeg odnosa navijača sa upravom?

Komentari su vam na raspolaganju.

(Telegraf.rs)