DOSAD NEVIĐEN SNIMAK: Izašli smo kroz tunel Marakane sa igračima Zvezde i Partizana na večiti derbi (VIDEO)

Uključili smo kameru u tunelu Marakane i čekali igrače neposredno pred početak meča *Ovako je izgledao njihov put do terena ispod severne tribine

Da li ste se ikada pitali šta se dešava u tunelu pred večiti derbi i kako izgledaju i kako se ponašaju fudbaleri Crvene zvezde i Partizana pre nego što izađu na teren pred Delijama i Grobarima?

>>> Sjajan gest sportskog direktora Zvezde nakon završetka večitog derbija (VIDEO)

>>> IBANJEZ ULETEO U FACU SAŠI ILIĆU: Nemoj da mi glumiš frajera ovde! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Telegraf vam ekskluzivno donosi snimak kakav dosad nije viđen na derbijima, u kome je prikazan izlazak igrača kroz tunel.

Koračali smo rame uz rame sa kapitenima Aleksandrom Lukovićem i Sašom Ilićem, koji su poveli svoje saigrače na travu Marakane, a zatim se našli tik iza trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića.

>>> OVA GLAVA LUDA: Grobar sam krenuo na Delije! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

>>> STAMPEDO KRVI I POLUPANE LOBANJE: Najbrutalniji snimak tuče Delija i policije! (VIDEO)

Za razliku od nervoze koja je bila više nego izražena na terenu, u tunelu je sve bilo mirno. Niko gotovo da nije ni progovorio. Na licima igrača se moglo videti da su neki opušteni i nasmejani, dok su pojedini očigledno bili ili pod tremom ili ''nabrijani'' do maksimuma i bili su ''smrtno ozbiljni''.

Pogledajte u snimku kako je sve do izgledalo - od trenutka kada su igrači ušli u tunel, dok su prolazili podno Severa Delije pevaju i na kraju kada su izašli na zeleni tepih.

(D. U.)