Todorić ljut kao ris: Ko je Mirko Pavlović, nikad ga nisam sreo u svetu košarke

"Zar o mladim igračima priča čovek kome su dolazili roditelji da nose koševe, plene, tuže, traže ispisnice, koje je falsifikovao kada ih je registrovao za neku treću Zvezdu"

Rat saopštenjima između dva naša najpopularnija kluba preselio se iz fudbala u košarku. Povod je bio poslednji derbi, a u redakciju Telegraf.rs stigla je reakcija Dragana Todorića, sportskog direktora Partizana u kojoj odgovara na prozivke koje je na njegov račun i račun Partizana uputio Mirko Pavlović, menadžer za  reorganizaciju i rekonstrukciju Crvene zvezde. Todorićevu reakciju prenosimo u celini:

"Smatram za mnoge listove da su ugledni i ozbiljni, da ne prave takve propuste, da stavljaju sliku jednog, a prenose izjavu nekog sasvim drugog čoveka. Tog Mirka Pavlovića iz Crvene zvezde Beograd Diva, koji po nalogu svog novog gazde za čiju se naklonost nemilosrdno bori, pominje mene i Partizan, nisam sretao u svetu košarke u kome sam 40 godina. Ni kao igrač, sportski direktor, funkcioner našeg najtrofejnijeg kluba, bilo u zemlji, regionu, niti po Evropi ili Americi gde je Partizan igrao.