Todorić ljut kao ris: Ko je Mirko Pavlović, nikad ga nisam sreo u svetu košarke

"Zar o mladim igračima priča čovek kome su dolazili roditelji da nose koševe, plene, tuže, traže ispisnice, koje je falsifikovao kada ih je registrovao za neku treću Zvezdu"

Komentari

  • Robby

    24. jul 2012 | 22:37

    Hvala ti sto si ovo napisala! Ja sam tiloko besna da je u meni sve zabetonirano i ne mogu jos uvek da vrisnem i oslobodim sebe pritiska. Dok je Sloba Milosevic bio predsednik ovi sto danas vladaju bili su opozicija koja je i tad pljackala Srbiju. Tada su napravili planove sta ce sve da uzmu kad dodju na vlast! 11 godina nemamo strateski i dugorocni plan za razvoj Srbije ali zato su oni sve po svojim planovima pljackali. Kad su dosli na vlast nisu hapsili da ne bi njih kada sidju s vlasti hapsili. Sve informacije i dokaze koje su imali cuvali su da bi reketirali. Drzavni reket! U Srbiji smrdi od glave!

  • ma neeeeeeeeeeeeee,.....

    10. jun 2012 | 11:36

    sve izgovori, rece i ostade ziv prepodobni Todoric,... isti onaj sto je posle Vrsca u gepeku sa svojim predpostavljenim vozio sudije ulicama grada Beograda, i sa zavrsnicom na Avali,...ipak mislim da je u pitanju strah od pocetka kraja "drzavnog projekta" i "sistema koji daje rezultate" ,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA