HUMSKA PRED EKSPLOZIJOM BESA! Vojvodina zakucala Partizan! (VIDEO) (FOTO)

Tri treninga sa novim trenerom nisu bila dovoljna da se grogirani Partizan digne iz nokdauna.

Novi trener Partizana Marko Nikolić porazom je debitovao na klupi crno-belih, pošto je Vojvodina u 45 minuta rešila derbi u Humskoj, golovima Dejana Melega i Aleksandra Paločević, a onda u nastavku odolela i nastavila niz pobeda - 1:3 (0:2).

Crveno svetlo u Humskoj. Pred eksplodiranjem. Bez pobede je tim od početka sezone.

Posle tri meča u novom šampionatu crno-beli su na bod, sa samo dva postignuta gola. Kad na ovo dodamo i dva puta 0:0 u Evropi i ispadanje od Zaglembja, jasno je da nije potrebna da se vadi statistika kako bi se videlo da li su crno-beli ikada imali gori start u jednoj fudbalskoj sezoni.

Svesni su toga i navijači Partizana. Njih nešto više od 5 hiljada u Humskoj, osim poruke Hrvatskoj zbog operacije Oluja imali su u nekoliko navrata dobro poznate uzvike "Uprava napolje".

Marko Nikolić je aplauzima dočekan na povratničkom putu od tunela do klupe stadiona u nedelju uveče, ali je zajedno sa igračima ispraćen zvižducima.

GOLOVI PARTIZANA SE SLAVE KAO BOŽIĆ, A VOJVODINA JE OPASNO DOBAR TIM TRENUTNO

Partizan je imao svoje šanse, ali nedovoljna koncentracija napadača (npr. Božinov pogodio stativu) nije uspela da ugrozi Vošu u prvih 45 minuta, koja nastavlja sa svojim pobedničkim pohodom u sezoni 2016/2017.

Tim iz Novog Sada je zabeležio pet pobeda i jedan remi u prvih šest utakmica sezone pod komandom Nenada Lalatovića. Vojvodina je trenutno opasno dobar tim na početku sezone!

Kratak trzaj domaćina sredinom drugog dela doneo je pogodak Božinova (jedinog strelca za crno-bele u ovoj sezoni), ali je Miloš Trifunović ne zadugo vratio plus 2 na konto gostiju.

Još jednom se Sedrik Gogua pokazao kao temprirana bomba defanzive Partizana, jer ne ume da kontroliše noge kada ima loptu u svom posedu. Direktni je krivac što su Lale postigle gol.

U narednom kolu Partizan gostuje Javoru, a Vojvodina će u goste Napretku.

SUPER LIGA, 3. kolo

Radnički Niš – Rad 3:0

Bačka – Javor 0:1

Voždovac – Borac 2:0

Metalac – Napredak 2:0

Novi Pazar – Čukarički 1:0

Radnik – Spartak 2:1

Nedelja:

Partizan – Vojvodina 1:3

(Božinov 63 - Meleg 6, Paločević 32, Trifunović 76)

Tabela: Crvena zvezda 7 bodova, Vojvodina (-1) 6, Radnički Niš 6, Spartak 6, Metalac 6, Voždovac 6, Mladost 6, Radnik 5, Javor 5, Napredak 4,Novi Pazar 4 (-1), Čukarički 1, Patizan 1, Bačka 1, Borac 0, Rad 0.

Svi golovi sa meča:

PARTIZAN: Šaranov, Vulićević, Gogoua, Balažic, Bogosavac, Everton (58. Leonardo), Brašanac, Radović, Mihajlović (46. Ilić), Alen Stevanović (46. Đurđić), Božinov.

Nisu ulazili: Kljajić, Miletić, Vlahović, Milenković.

VOJVODINA: Kordić, Mićić, Kovačević, Meleg, Puškarić, Paločević (67. Trifunović), Babić (67. Jovančić), Antić, Malbašić, Miletić, Trujić.

Nisu ulazili: Perić, Lakićević, Planić, Zličić, Đurišić.

Sudija: Milan Ilić

(Telegraf.rs)