Zvezda vraća golmana sa pozajmice!

Golman Crvene zvezde koji je na pozajmici u Bačkoj, Filip Manojlović, trebalo bi da se priključi orvom timu crveno-belih

Fudbalski klub Crvene zvezda rešio je posle ispadanja iz Evrope da malo prodrma redove tima i da se pojača na određenim pozcijama.

>>> Sikimić odbio da se vrati sa ekipom i ostao je u Pazaru da bi posetio golmana koga je povredio!

Zbog odlaska Kataija, nema sumnje da će stići novi napadač, ali zanimljiov je da će oštra konkurencija biti i na mestu golmana.

>>> KAO DA JE BIO RAT, A NE FUDBAL: Zvezda preživela Pazar u meču punom incidenata! (VIDEO)

Iako je Damir Kahriman bio siguran na golu, vreme je da se pojača konkurencija, s obzirom na to da je Kahriman imao dosta grešaka u prethodnom periodu.

Tako je odlučeno da se Filip Manojlović, član zlatne generacije mladih fudbalera sa Novog Zelanda, vrati iz Bačke gde je bio na pozajmici. On je branio u subotu u pobedi bačke nad Borcem i kada se završi administracija pojaviće se na treningu Zvezde posle reprezentativne pauze.

Manojlović je u prvom kolu zavio Partizan u crno, jer je sačuvao mrežu i doneo bod svojoj ekipi iako su crno-beli imali nekoliko šansi za gol.

Do kraja letnje transfer pijace na stadion "Rajko Mitić" trebalo bi da stigne još jedno pojačanje, odnosno konkurencija aktuelnoj golmanskoj garnituri koju predvodi Damir Kahriman.

(Telegraf.rs)