≫ 

KAO DA JE BIO RAT, A NE FUDBAL: Zvezda preživela Pazar u meču punom incidenata! (VIDEO)

Veliki incidenti na tribinama, sporan penal, isključenje, teška povreda i pobeda crveno-belih od 4:1

Crvena zvezda je pobedila Novi Pazar sa 4:1 na jednom od najvrelijih gostovanja u Srbiji. Zašto je to tako, pokazao je i ovaj meč na Gradskom stadionu, koji je bio ispunjen tenzijama, kako na tribinama, tako i na terenu. Obeležili su ga prekidi meča, koji su mogli da se vide i tokom prvog, a naročito tokom drugog poluvremena, zbog divljanja navijača Pazara.

Crveno-beli su do pobede došli golovima Lukovića iz spornog penala, zatim Orlandića, posle greške odbrane Pazara, i na kraju Ruiza, koji je rešio meč u 85. minutu, posle velikog prekida zbog incidenata na tribinama. Pazar je došao do utešnog gola preko Anida Travančića u 92. minutu.

Meč je bio produžen čak 12 minuta, a Zvezda je dobar deo meča igrala sa igračem manje, jer je isključen bio Predrag Sikimić, nakon što je teško povredio golmana Mladena Živkovića, kada ga je nesmotreno šutnuo nogom u glavu posle jednog duela u kaznenom prostoru.

NOVI PAZAR - CRVENA ZVEZDA 1:4

(Travančić 92 - Luković 22 pen, Orlandić 33, Ruiz 85, Anđelković 104.)

NOVI PAZAR: Živković, Vasilić, Stanojević, Tintor, Marić, Mutavdžić (Lepović 30), Micevski, Dimitrijević, Travančić, Alivodić, Čečarić.

Klupa: Zečević, Rušević, Đoković, Brunčević, Kačar, Pajović, Lepović

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Luković, Rendulić, Anđelković, Donald, Poletanović, Kanga, Ruiz, Mouče, Orlandić.

Klupa: Supić, Ristić, Cvetković, Račić, Srnić, Plavšić i Sikimić

Sudija: Milan Ilić

Printskrin: Youtube/Sport Nation Printskrin: Youtube/Sport Nation

Meč je počeo neobično mirno. Gotovo 20 minuta nije bilo nikakvih dešavanja na obe strane, osim povremenih prekida koje su izazivali navijači Pazara ubacivanjem baklji na teren. Jedino što je sa fudbalske strane privuklo pažnju u prvih 20 minuta bila su dva pokušaja Kange, ali prilično neprecizna.

A onda se sve rasplamsalo posle odluke arbitra Milana Ilića da dosudi jedanaesterac za Zvezdu u 22. minutu...

Muče je centrirao sa desnog boka, a Stanojević izbacio loptu, da bi na njegovu nogu, koja jeste bila visoko podignuta naleteo Kanga i pao u kaznenom prostoru. Ilić je pokazao na belu tačku i razbesneo igrače i navijače Pazara. Ipak, delovalo je da je arbitar prestrogo doneo tu odluku, koja je u najmanju ruku sumnjiva i sporna. Jedanaesterac je sigurno izveo Aleksandar Luković i doneo

Desetak minuta kasnije na semaforu je bilo 2:0. Petar Orlandić je bio strelac, ali može najviše da zahvali beku Pazara Jovici Vasiliću, koji je trapavo reagovao i omogućio mu situaciju 1 na 1, koju Crnogorac nije propustio. To se desilo svega nekoliko sekundi nakon što se Kahriman poigravao pred svojim golom, kada Pazarci nisu iskoristili priliku za izjednačenje.

U drugom poluvremenu je u igru ušao Predrag Sikimić umesto Orlandića, a upravo je Sikimić bio igrač koji je izazvao opšti haos na tribinama i prekid meča. Naime, on je u 63. minutu teško povredio golmana Novog Pazara Mladena Živkovića. Nesmotreno je krenuo u duel i šutnuo ga je nogom direktno u glavu, a njegovo lice je na video snimku delovalo uznemirujuće.

To je bila incijalna kapisla da navijači Pazara počnu da divljaju na tribinama. Počeli su stolicama da gađaju Sikimića, koji je zaradio crveni karton, dok je on napuštao stadion. Zatim su nastavili da gađaju i klupu Zvezde, posle čega je arbitar Milan Ilić odlučio da prekine meč.

Prekid se odužio čak 17 minuta, a navijači su pogodili i pomoćnog sudiju, pa je na teren utrčala i Žandarmerija, koja je stala pored terena ne bi li obezbedila da se meč nastavi.

U 85. minutu, samo nekoliko minuta posle nastavka meča Ruiz je iskoristio jednu kontru i faktički rešio meč, iako je tek trebalo da se odigra nadoknada koja je trajala 12 minuta.

Utešni gol za Pazar postigao je Anid Travančić u 92. minutu:

Konačan rezultat meča postigao je Dušan Anđelković u 103. minutu, bukvalno u poslednjim sekundama meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandjama

    28. avgust 2016 | 20:10

    Ako ni zbog cega a ono zbog ponovnog skandiranja OVO JE TURSKA turbandzije treba suspendovati na minimum 6 meseci

  • A. V.

    28. avgust 2016 | 18:05

    Čestitke zvezdi na još jednoj nezasluženoj pobedi. Ovim nameštanjima samo se povećava moja ljubav prema Partizanu i mržnja prema czv! I posle me neko pita da li navijam za zvezdu kada igra protiv nekog stranog kluba, nikad !!!!!!!!!! Da smo Čelsi ne bi mogli ništa protiv zvezde i

  • misa tumbas

    28. avgust 2016 | 19:31

    Drzavo reaguj!!!!zabrani imbecilima da dolaze I unistavaju sport bez obzira na pripadnost, veru ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA