ĐURĐEVIĆ: Mojim dolaskom krenula je serija pobeda! Partizan će biti još jači!

Napadač crno-belih srećan zbog trenutne situacije u Humskoj

Partizan je dočekao Uroša Đurđevića! Najnovije pojačanje crno-belih se probudilo i naplatilo sve dobre igre od dolaska u Humsku.

Sa dva gola protiv Napretka u Kupu, Đurđević je bio najzaslužniji za plasman Partizana u 1/8 finala.

>>> PARTIZAN U 1/8 FINALA KUPA: Furiozno poluvreme i raspucani Đurđević srušili Napredak u Humskoj (VIDEO)

- Ova dva gola su mi izuzetno bitna, jer sam u prethodne tri utakmice, po ocenama svih odigrao jako dobro, ali su nedostajali golovi. Posebno mi je drago što sam razbio maler protiv kvalitetne ekipe iz Kruševca, a zna se da su nam oni dužnici s početka sezone, kada su nas pobedili u prvenstvu - rekao je Đurđević i dodao:

- Sadašnji sastav Partizana ima zaista izuzetne znalce. Ilića, Leonarda, Božinova, Đurđića, Jankovića, Mihajlovića, Stevanovića…Bilo s kim da igram, uvek mogu da očekujem dobar pas i, verujte, da mi je svejedno za koga će da se odluči stručni štab. Uvek sam u službi ekipe. Trudim se svaki put da dam sve od sebe, ne znam da se štedim i uvek ću ostaviti srce na terenu. Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti maksimalno, do poslednjeg atoma snage u pravom smislu te reči.

Grč i izlazak sa terena u 152. večitom derbiju. Žal, a potom i radost zbog pobede.

Zaista nisam mogao da nastavim meč protiv Zvezde, iako sam pokušao, ali grčevi su bili jači. U samo desetak dana sam odigrao skoro tri cele utakmice, a ako se ima u vidu da više od dve godine nemam kontinuitet utakmica, onda je jasno da je moralo doći do tih problema. Na sreću, klub ima sjajnu medicinsku službu, tako da sam se uz njihovu pomoć vrlo brzo oporavio - rekao je napadač i nastavio:

- Siguran sam da će moja fizička sprema biti sve bolja, a efikasnosti iz utakmice u utakmicu na nivou Partizana. Nije sudbina odredila i umešala prste kod gola u derbiju, već nas je Bog nagradio za hrabru igru, a za ostalo su se pobrinuli lucidni kapiten Ilić, snalažljivi Đurđić i majstor Leonardo.

- Namestilo se da je sa mojim dolaskom krenula serija pobeda u prvenstvu bez primljenog gola…Rad, Borac, Zvezda, a nadam se seriji bez kraja. Sinoć smo pobedili i u Kup takmičenju, tako da je sada i atmosfera prava pobednička. Stručni štab radi svoj deo posla na najbolji mogući način, a igrači su to osetili i sada Partizan polako počinje da liči na pravu ratničku ekipu. Meni je ovaj rad poznat, jer sam osim Marka Nikolića sa većinom njih (Smiljanić, Basarić, Mirjačić) već sarađivao, a sada su sa nama Delibašić i Ranković, bivši igrači Partizana, koji mogu najbolje da nam objasne kako Partizan diše…Bićemo sve jači, verujte. Što se mene lično tiče, ja sam uvek gladan golova i to se verovatno vidi na terenu.

(Telegraf.rs)