Radonjić pohvalio Partizan: Dobijaju neizvesne mečeve, a za ovaj su se spremali pet dana!

Radonjić oprezan pred derbi

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pohvalio je Partizan pred međusobni duel u 8. kolu ABA lige, u ponedeljak u 21.00.

Crveno-beli meč dočekuju sa 7-0 u ABA ligi, crno-beli imaju šest pobeda i poraz, a Radonjić je izneo niz pohvala na račun rivala.

- Očekuje nas prvi meč protiv ekipe Partizana NIS, duel koji uvek ima posebnu draž i težinu. Naš rival u ponedeljak je odlično počeo sezonu, bili su čak u situaciji da dočekaju derbi bez poraza. Odlično sastavljen tim, sa puno dobrih i iskusnih igrača, što se posebno vidi po rešenjima koja su imali u neizvesnim završnicama. Naša želja je da budemo bolji u ovoj utakmici i verujem da imamo i kvaliteta i kapacitete da to i ostvarimo. Naš rival je imao 5 dana da se pripremi za ovu utakmicu, mi nešto manje, ali verujem u moje momke i da možemo do pobede - rekao je Radonjić, dok Marka Gudurića brine serija teških mečeva.

- Još jedan derbi koji je kao i uvek neizvestan duel, protiv Partizana koji je odlično počeo sezonu. Tako je bilo u prošlosti, tako je i danas. Mi ulazimo u novu seriju teških utakmica, koja počinje u ponedeljak, pa se nastavlja u Kazanju, Zagrebu, Bambergu... Ipak, bez obzira na sve to, želimo da dođemo do vrednih bodova, jer je ABA liga naš prioritet i u ovoj sezoni.

(Telegraf.rs)