Orlići bez Grujića čekaju Norvešku u odlučujućem baražu za EP: Još nekoliko igrača pod znakom pitanja!

Selektor Tomislav Sivić nije imao dobre vesti pred okupljanje mlade reprezentacije

Mlada fudbalska reprezentacija Sbrije počela je pripreme za utakmice protiv Norveške za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, na kome su zbog povreda izostali Marko Grujić i Miloš Veljković.

Liverpul i Verder obavestili su Fudbalski savez Srbije da pomenuti igrači zbog povrede neće biti na današnjem okupljanju reprezentativaca u beogradskom hotelu "M".

>>> Muslin nas nije dočekao lepim vestima: Srbija oslabljena ide u Vels zbog nove povrede reprezentativca (VIDEO)

- Nemam dobre vesti, ali ovo je nešto što mene i stručni štab prati od prvog dana kvalifikacija. Veljković i Grujić nisu došli, ali mene posebno čudi situacija oko Miloša koji je odigrao svih 90 minuta za Verder protiv Šalkea, a Verder nas je danas obavestio da ima problema sa leđim - rekao je Sivić.

Selektor "Orlića" dodaje da je Savez obavestio Verder da se Veljković pojavi u Beogradu kako bi ga pregledali i srpski doktori.

- Marko će doći, a ostaje nam da se nadamo da, ipak, nije sve tako ozbiljno. Pod upitnikom je i fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić, nije igrao u Čačku, a iz povrede je tek izašao Mihajlović iz Partizana, tako da nismo slučajno pozvali više igrača - zaključio je Sivić.

Prva utakmica baraža između Srbije i Norveške igra se u petak na stadionu Partizana od 18 sati, dok je revanš u Dramenu četiri dana kasnije.

(Telegraf.rs/Tanjug)