≫ 

Muslin nas nije dočekao lepim vestima: Srbija oslabljena ide u Vels zbog nove povrede reprezentativca (VIDEO)

Selektor reprezentacije Srbije istakao je da ima kadrovskih problema, a da pojedini igrači još nisu stigli zbog problema sa transportom

  • 22

Fudbaleri Srbije okupljaju se u Staroj Pazovi uoči poslednjeg kvalifikacionog duela za ovu kalendarsku godinu. Utakmica sa Velsom na programu je 12. novembra u Kardifu, a Slavoljub Muslin će u ''Kući fudbala'' sprovesti poslednje pripreme sa Orlovima koje je pozvao za ovo okupljanje.

 

>>> Muslinov misteriozni napadač greje klupu pred dolazak u reprezentaciju!

 

Ipak, selektor neće imati na raspolaganju sve igrače posle okupljanja, jer neki od njih, poput Vladimira Stojkovića, imaju problema sa transportom, što je potvrdio Slavoljub Muslin.

 

Najbitnije je da će oni uskoro biti na raspolaganju selektoru, što neće biti slučaj sa Jagošem Vukovićem, koji se povredio i otpada iz konkurencije, kao i Ljubomir Fejsa.

 

- Neki igrači su igrali juče, putuju danas i imaju problema sa transportom, pa nisu svi tu. Nažalost, imamo i kadrovskih problema, Jagoš Vuković se povredio, obnovio je povredu i neće biti sa nama, isto i Ljubomir Fejsa.

 

>>> Muslin već otpisao jednog igrača pred meč sa Velsom

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Svi ostali su tu, dobro je raspoloženje, u razgovoru sa njima i telefonom i sada video sam da je dobro raspoloženje. Ovo nam je veoma važna utakmica, uvek polazim od toga da nam je prva sledeća najvažnija. Idemo na pobedu, bez obzira na to što je u pitanju voema jaka reprezentacija. Vratili su im se Alen i Remzi, Bejl je u dobroj formi, ali i mi smo u dobroj formi - istakao je Muslin, koji je istakao i šta će biti najveća snaga naše reprezentacije u duelu sa Velsom.

 

- Samopouzdanje koje smo stekli u prethodnim utakmicama daje nam veru da imamo kvaliteta da im se suprotstavimo i da idemo na pobedu i odigramo dobru utakmicu. Idemo na pobedu, oni su možda favoriti, ostavljamo njima tu ulogu, a mi idemo na pobedu. Tako je bilo od kako sam došao, tako će biti i protiv Velsa - zaključio je Slavoljub Muslin.

 

 

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA