Babunski demantovao da je u sukobu sa Grofom, ali je njegov menadžer ipak priznao da je nezadovoljan!

Makedonski fudbaler ističe da nema nameru da napušta Marakanu, kao što su preneli novinari iz njegove zemlje

Posle pisanja makedonskih medija da je nezadovoljan u Zvezdi i da je u lošim odnosima sa trenerom Miodragom Božovićem, oglasio se i David Babunski i ističe da su to senzacionalističke priče za neki klik. Fudbaler crveno-belih  ističe da to nije istina i da nema nameru da ide sa Marakane.

- Ma to je samo novinarska priča za neki klik ili senzaciju. Sedeo sam kod kuće, odjednom su mi stizale poruke 'Šta je ovo?', 'Da li je istina?'... Pa, nije istina, niti sam o tome pričao, niti imam nameru da idem - kratko poručio je Babunski u izjavi za "Novosti".

Interesovanje za makedonskog reprezentativca interesovanje pokazao i zagrebački Dinamo, ali David Banunski tvrdi da o tome ne zna ništa.

- Koncentrisan sam samo na igru u Zvezdi. Ako i postoje neke ponude, za koje ja stvarno nisam čuo, to je u domenu mog menadžera i kluba. Ja sam tu po strani - dodaje Babunski. David Baunski je u prethodnom delu sezone upisao samo pet nastupa za crveno-bele ali ističe da su mu u klubu poručili da računaju na njega.

- Situacija nije laka, ali u klubu kažu da veruju u mene, da sam perspektiva i da će mi dati šansu. Kad će to biti, videćemo. Moje je da radim. Nedostaje mi kontinuitet, da povežem pet-šest utakmica, zbog toga i nivo igre varira - zaključuje Makedonac.

O pisanjima Babunskog oglasio se i njegov menadžer, Milomir Ćurčić, koji je u razgovoru za Žurnal ipak priznao da postoji nezadovoljstvo zbog minutaže, ali i da njegov klijent ima normalan odnos sa trenerom Božovićem.

- Ne znam odakle novinarima iz Makedonije to. Verovatno su izveli proizvoljan zaključak. Nemamo spor sa klubom, postoji sporazumni dogovor oko finansijskog dela i sve je jasno. Nema problema.

U normalnim je odnosima sa Grofom. naravno da je nezadovoljan minutažom, ne bi bilo logično da jeste. Ono što je dobio da igra, iskoristio je maksimalno.

Menadžer Babunskog je takođe potvrdio da Dinamo iz Zagreba prati njegovog pulena.

Narednu priliku da upiše nastup u crveno-belom dresu David Banunski će imati u subotu kada Crvena zvezda gostuje ekipi Napretka u okviru 16. kola Superlige Srbije.

(Telegraf.rs)