Makedonci pišu da Babunski napušta Zvezdu zbog Grofa Božovića!

Reprezentativac Makedonije nezadovoljan je statusom na Marakani i rešen je da već na zimu napusi klub

  • 9
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

David Babunski bi već u zimskom prelaznom roku mogao da napusti Zvezdu. On je došao na Marakanu kao biser, koji je prošao školu Barselone, ali će prema svemu sudeći njegova ekizoda u crveno-belom dresu biti neuspešna.

Naime, Makedonac nije preterano ni dobio šansu da igra, a verovatno to neće ni biti slučaj do kraja zime. Navodno je on nezadovoljan statusom kod Miodraga Božovića.

>>> Osim Vujaklije, Zvezda na zimu dovodi još jednog napadača!

Makedonski portal Ekipa navodi da je odnos sa Božovićem i finansijsko stanje u klubu razlog zbog koga želi da napusti klub već tokom zime.

Babunski je u Zvezdi šansu dobio u 13 takmičarskih utakmica, ali nijednom nije proveo ceo meč na terenu. Iako slabo igra u Zvezdi, i dalje je na spisku reprezentativaca Makedonije.

Za Babunskog je nedavno interesovanje pokazao Dinamo iz Zagreba, a takođe i Olimpija iz Ljubljane prati situaciju, dok su zainteresovani i neki klubovi iz Mađarske i Austrije.

Pogledajte i poteze Babunskog u dresu Zvezde za vreme koje je proveo na terenu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    15. novembar 2016 | 15:54

    I treba da ode!! Sjajan je igrač,sjajan čovek..došao u Zvezdu da pomogne i njoj i sebi...A takvog talenta držimo na klupi i igra na kašicu i rizikuje tako svoju karijeru.Iako volim Zvezdu mnoge smo upropastili tako..I ne samo mi i ostali klubovi.Pre svega mislim na večite.Postoje talenti i postoje menažerski igrači koji moraju da igraju.

  • misirac

    15. novembar 2016 | 15:50

    Greota za ovog malog. Odličan igrač koji je grejao klupu. Dečko nije uspeo ni da se rastrči po terenu, a kamoli da pokaže šta zna. Nije odigrao ni jednu celu utakmicu, uključujući Surdulicu, Novi Pazar, Ivanjicu itd. Idi mali u Dinamo. Samo ako te hoće, upala bi ti sekira u med.

  • Bojan

    15. novembar 2016 | 16:10

    Pa kada Grof forsira penzionere Lukovica, Andjelkovica, Sikimica, Supica koji na kraju sezone zavrsavaju najverovatnije karijere! A mladi Plavsic, Milosevic, And. Lukovic, Babunski, Ilic greju klupu ili tribine!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA