Džikić zove Grobare pred Megu: Kvalitet nam ne dozvoljava da bilo koga potcenjujemo

Trener crno-belih uputio apel navijačima

Košarkaši Partizana sa evropskog se prebacuju na regionalni kolosek, gde, u okviru 11. kola, dočekuju Megu. 

>>> Besneo je Džikić u Atini, čak se i sa navijačem raspravljao!

Crno-beli meč sa ekipom Dejana Milojevića čekaju posle evropskih poraza (dva uzastopna) i tek jedne dobijene utakmice od prethodnih četiri u ABA ligi, pa se pobeda u narednom meču postavlja kao imperativ pred Džikićev tim.

Partizan je na deobi treće pozicije na tabeli ABA lige, koju deli sa Cedevitom, dok je Mega sa odnosom četiri pobede i šest poraza, na sedmom mestu i u usponu je forme, što obećava veliku borbu i atraktivnu košarku u subotu u hali "Aleksandar Nikolić".

Trener crno-belih je svestan da Mega "vrca" od mladosti, energije i potencijala i kao takva je opasan protivnik svakome.

- Mega Leks ima kvalitet na svakoj poziciji, rasterećeni su, svi najvažniji igraći već znaju svoj sledeći korak - što je i najvažnije u njihovim karijerama u ovom momentu. Nadam se sa smo mi naučili da nijednog protivnika ne smemo da potcenimo, jer nam to kvalitet ne dozvoljava, niti će se protivnici pobeđivati sami  -rekao je Džikić.

Primetna je i oseka navijača na tribinama u poslednje vreme na utakmicama Partizana. Stoga je Džikić apelovao da se taj trend promeni.

- Pozivam navijače da dođu u što većem broju na sutrašnji meč.

Prodaja ulaznica za utakmicu Partizan - Mega počinje u subotu 26.11. u 16 časova na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Cena karata za tribine je 300 dinara, a za parter 500 dinara.

(Telegraf.rs)