Zvezda dovodi veliko pojačanje koje se čekalo: Radonjić ekskluzivno potvrdio posle pobede nad CSKA!

Dion Tompson će biti novi igrač Zvezde, potvrdio je trener crveno-belih na konferenciji posle pobede nad CSKA

Trener Crvene zvezde na utakmici posle meča sa CSKA nije krio zadovoljstvo zbog prve pobede nad ovom ekipom posle čak 9 poraza, a tom prilikom je potvrdio i da će crveno-beli uskoro dobiti i veliko pojačanje pod košem koje se čekalo.

>>> Upali smo u ložu Nemanje Vidića: Doveo je i sinove, a Delije će se oduševiti šta je rekao o moćnoj Zvezdi! (FOTO)

>>> ZVEZDINA ARMIJA JAČA OD RUSKE! Crveno-beli zgromili prvaka Evrope! (FOTO)

>>> Veliki navijač Partizana došao da gleda Zvezdu: Delije mu nešto dobacile, a onda se on okrenuo ka njima (VIDEO)

- Dion Tompson stiže 2. januara i nadam se da će on biti pojačanje za nas - poručio je Dejan Radonić.

Kada je sama utakmica u pitanju, Radonjić nije krio oduševljenje pobedom i zahvalio je publici na divnom ambijentu.

- Prva pobeda protiv CSKA, ali vrlo velika. Čestitam igračima i navijačima i dugujem im zahvalnost za divan ambijent i pomoć koja nam je bila potrebna da se igra protiv prvaka Evrope. Krenuli smo odlično meč, igrali dobru odbranu, stekli prednost.

- Naravno da protiv CSKA mora da se bude uvek spreman da će ti intervali da idu i na drugu stranu. Oni su u drugoj četvrtini stizali našu prednost, izgledalo je da će do poluvremena to izgledati drugačije – rekao je Radonjić, koji je potom nastavio analizu:

Na kraju drugog perioda smo uz neke lake poene vratili prednost koja je bila iznenađujuće velika za sve vas, naravno možda još ponekog. Očekivali smo da će CSKA u drugom poluvremenu da uradi sve da stigne rezultat i da nas nadigra.

- U jednom periodu došlo je do naše stagnacije, napad nije bio tako dobar kao u prvom delu, izgledalo je da utakmica u četvrtoj četvrtini može da ode u neizvesnost, posebno posle četvrtog faula Jovića. Ali, naša reakcija je bila u pozitivnom pravcu. Istorijska pobeda za nas, prvi put smo dobili CSKA, ali je zadovoljstvo još veće i zbog načina na koji smo to uradili - zaključio je Radonjić.

(Telegraf.rs)