Sramota je kako su Arsenalovi igrači iskulirali svoje navijače u Minhenu (VIDEO)

Dok se Okslejd-Čemberlejn nervirao zbog nezalaganja svojih saigrača i jedini je otišao pred navijače, ostali nisu našli za shodno da se makar izvinu navijačima za užasnu partiju

Fudbaleri Arsenala još jednom su visoko na stubu srama zbog zaista očajno odigranog drugog poluvremena u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Bajern je slavio 5:1, a četiri gola je dao baš u drugih 45 minuta. Britanski mediji su u izveštajima bili brutalni prema igračima Arsena Vengera, a još je gore što je hiljade navijača vratilo karte za revanš koji se igra u martu.

>>> Bajern sa zvaničnog naloga brutalnom porukom dosolio ranu navijačima Arsenala (FOTO)

Koliko su igrači bili očajni na "Alijanc areni" govori i situacija ispred tribine na kojoj su bili smešteni gostujući navijači.

Samo jedan fudbaler je došao do tribine da se zahvali navijačima koji su doputovali u Nemačku - Aleks Okslejd Čemberlejn.

Jednom navijaču je dao i dres. Šta su radili ostali igrači? Razmenjivali dresovi uglavno,, osim Aleksisa Sančeza, strelca jedinog gola, koji je istog momenta krenuo u svlačionicu.

Reklo bi se da je upravo Čemberjlejn bio jedina prava svetla tačka u užasnoj noći za "tobdžije" - pogledajte koliko se nervirao što niko sem njega nije reaogovao u odbrani.

(Telegraf.rs)