≫ 

Bajern sahranio Arsenal, kome nije pomogao ni Mažićev penal, Real siguran protiv Napolija (FOTO) (VIDEO)

Favoriti su opravdali ulogu favorita - Bajern je demolirao Arsenal sa 5:1, a Real savladao Napoli sa 3:1 na Bernabeu

  • 11

Fudbaleri Bajerna faktički su već rešili prolazak u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su na svom trenu savladali Arsenal sa 5:1, dok su u dobroj situaciji i fudbaleri Reala, koji su na Bernabeu bili bolji od Napolija sa 3:1. Milorad Mažić je delio pravdu u Minhenu i bio je u prvom planu bar u prvom poluvremenu, kada je dosudio penal za Arsenal.

BAJERN - ARSENAL 5:1

(Roben 11, Levandovski 53, Alkantara 56, Alkantara 63 Miler 88 - Sančez 30 pen)

Bajern: Nojer, Lam, Martinez, Humels, Alaba, Alonso, Vidal, Roben, Alkantara, Kosta, Levandovski

Arsenal: Ospina, Belerin,. Mustafi, Košjelni, Gibs, Kokelan, Džaka, Ivobi, Ozil, Okslejd - Čemberlen, Sančez

Od starta je Bajern stavio Arsenalu do znanja da u Minhenu nemaju čemu da se nadaju. Prva pretnja kada je Vidal šutirao sa oko 25 metara bila je samo uvod u ono što je usledilo u 11. minutu. Pravo remek-delo Arjena Robena, koji je posle karakterističnog prodora raspalio levom nogom sa oko 25 metara i pogodio same rašlje gola Ospine, koji je paradom samo ulepšao pogodak.

Arjen Robben Goal HD - Bayern Munich 1-0... by jason-pitt1

Nakon primljenog gola Arsenal je počeo ozbiljnije da napada, a u 30. minutu dobili su penal, kada je Milorad Mažić pokazao na belu tačku potpuno opravdano, nakon što je Robert Levandovski promašio loptu u kaznenom prostoru i ''odvalio'' po nozi Lorana Koščelnog.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Aleksis Sančez je prihvatio odgovornost sa 11 metara, ali ga je Nojer pročitao. Ipak, posle odbijene lopte i smušene reakcije fudbalera Bajerna Čileanac je iz popravnog uspeo da zatrese mrežu za 1:1. Tim rezultatom je završeno prvo poluvreme. Fudbaleri Bajerna bili su besni na Milorada Mažića i zbog dosuđenog penala, ali i zbog toga što na drugoj strani nije pokazao na belu tačku kada je lopta pogodila Belerina u ruku u 32. minutu.

Alexis Sanchez MISS penalty Bayern 1-1... by FootballLiveGoals

>>> Svirao penal Arsenalu, ne i Bajernu: Zbog ove ruke su Nemci besni na Mažića! (FOTO)

Bavarci su bes iskalili u drugo poluvremenu, ali na Davidu Ospini, kome su u rasponu od 10 minuta, od 53. do 63. minuta strpali tri gola! Levandovski je u 53. minutu posle sjajnog centaršuta Lama nadvisio Mustafija u kaznenom prostoru i doneo novo vođstvo Bajernu.

Ponovo je Levandovski bio u prvom planu samo tri minuta kasnije. Ovoga puta zbog magične asistencije petom, kojom je spojio Alkantaru sa golom, kome nije bilo teško da matira golmana Arsenala.

Thiago Alcantara Goal HD - Bayern Munich 3-1... by Football--Live

Alkantara je bio strelac u 63. minutu, kada je posle šuta izvan kaznenog prostora lopta pogodila Mustafija na putu ka golu i prevarila Ospinu koji se već bacio.

Već tada je sve bilo rešeno, a onda je i Tomas Miler koji je ušao sa klupe u 88. minutu pogodo mrežu za totalni debakl Arsenala i Bajern je jednom nogom već u četvrtfinalu.

Bayern Munich vs Arsenal 5-1 All Goals... by HoFoot

REAL MADRID - NAPOLI 3:1

(Benzema 19, Kros 49, Kasemiro 54 - Insinje 8)

Real Madrid: Navas, Karvahal, Ramos, Varan, Marselo, Modrić, Kazemiro, Kros, Rodrigez, Ronaldo, Benzema

Napoli: Rejna, Hisaj, Albiol, Kulibali, Gulam, Zjelinski, Diavara, Hamšik, Kaljehon, Insinje, Mertens

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

 

Real je silovito počeo meč, pošto je već u 1. minutu, posle svega 30 sekundi igre Benzema imao veliku priliku kada je posle dobrog ubacivanja Ronalda sa leve strane neometan šutirao sa 7-8 metara, ali je loptu poslao pravo u Rejnu, koji je rukom odbranio njegov šut.

Već u 8. minutu, Santjago Bernabeu je zanemeo! Razlog je bio rezultat na semaforu, gde je pisalo 0:1 - Insinje! Brzonogi napadač Napolija je iskoristio nesmotrenost Kejlora Navasa, koji je izleteo daleko izvan kaznenog prostora. Čim je Insinje dobio loptu u prostor, iz prve je šutirao sa više od 40 metara i lopta je završila u mreži, pošto Navas nije stigao da je zaustavi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ipak, u 19, minutu Benzema je uspeo da ispravi promašaj iz 1. minuta. Ono što mu nije pošlo za nogom tada, ovoga puta jeste, ali glavom. Iskoristio je odličan prodor i centaršut Karvahala i glavom smestio loptu u mrežu za 1:1.

Imali su do kraja poluvremena Madriđani još dve velike šanse. Jednu je u 28. minutu propustio Ronaldo, a drugu u finišu poluvremena Benzema, posle sjajnog prodora Ronalda.

Real je ipak u drugom poluvremenu u razmaku od pet minuta rešio meč. Najpre je u 49. minutu Toni Kros pogodio sa ivice kaznenog prostora za 2:1 posle dobre asistencije Ronalda, da bi u 54. minutu Kazemiro bombom iz voleja sa oko 25 metara povisio prednost na 3:1.

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, iako je Real mogao da postigne još neki gol, pošto se posle trećeg primljenog gola igra Napolija donekle raspala, ali su kasnije i gosti iz Italije mogli do povoljnijeg rezultata, ali je Dris Merters propustio nekoliko izglednih prilika.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Real svakako sa dobrim rezultatom ide u Napoli i veliki je favorit da se plasira u četvrtfinale.

Real Madrid 3 x 1 Napoli - Melhores Momentos HD... by inrj11

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pocrveneli gledalac

    15. februar 2017 | 21:54

    Sramotno i neznalacko sudjenje Mazica. Neka sto ce Mazic i njegovi "pomocnici" imati posledice, vec i Srpski fudbal. Jedan nepostojeci penal sudi, drugi cisti penal "ne vidi".., ako nije uzeo pare unapred, od veceras se nece hraniti devizama.

  • Jae

    15. februar 2017 | 22:43

    Zasluzene pobjeda bajerna.Mazic Arsenalu svira penal a,bajernu nece.Nek ga je sramota...

  • Messi

    16. februar 2017 | 03:22

    Eto kakvi ste vi ljudi , jeste da je Mazic pogresio u nekoj situaciji , nije jedini, desava se to i drugim sudijama. Ali to je nas Mazic, SRBIN, i treba da mu date podrsku umesto sto ga pljujete. Onaj ko uspe u zivotu,vi ga pljujete, u ovom slucaju Mazic. Treba da vas bude sramota , sve vas koji negativno komentarisete naseg sudiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA