Dirljiv susret heroja sa Košara i ruskog ambasadora na Marakani: Njegove reči će sigurno dobro da zapamti (VIDEO)

Heroji Srbije uveličali su spektakl na Zvezdinom stadionu u duelu protiv bratskog kluba, a imali su priliku i da porazgovaraju sa Aleksandrom Čepurinom

Spektakl na Marakani, gde je bio duel između bratskih klubova Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve, svojim prisustvom uvečali su heroji sa Košara, koji su bili gosti kluba na ovom meču. Oni su imali priliku i da se upoznaju sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom, koji je takođe bio na stadionu.

>>> PROGOVORIO VOJISLAV, NAJMLAĐI HEROJ SA KOŠARA: Albanci se i dalje plaše karaule jer tamo čuju srpskog vojnika (VIDEO)

>>> Rusi emotivno opisali bratski meč na Marakani: Od ovih reči će se naježiti Delije! (VIDEO)

Susret u muzeju crveno-belih snimljen je kamerama Zvezda TV-a.

- To o Košarama je velika priča i ne bih koristio priliku sada da pričam o tome, ali biće prilike neki drugi put - rekao je komandant Ljubinko Đurković, komandant bitke za odbranu Košara, a zatim je Vojislav Vukašinović, heroj ove čuvene bitke, uručio Čepurinu dar vojnika koji su branili Srbiju 1999. godine u najkrvavijoj bici na Kosmetu.

- Možda mi najviše želimo da rat ostane zauvek samo igra, što je i podnaslov ove bitke na Drini. Želimo da uživate u njoj, ovo je poklon svih vojnika 125. motorizovane brigade - rekao je Vojislav.

Predsednik Zvezde, Svetozar Mijailović, poželeo je svim vojnicima da buduće dane provedu u miru.

Heroji sa Košara pozdravljeni su od celog stadiona, kao i od mašišana sa Kosova, koji su bili gosti kluba na ovoj utakmici. Zvezda je inače u prijateljskoj utakmici pobedila sa 2:1 golovima Kange i Milića, a atmosfera koji su Delije i navijači Spartaka napravili i dalje se prepričava.

Pogledajte i kako je izgledao susret heroja sa Košara i ruskog ambasadora, kao i sama atmosfera na stadionu crveno-belih:

(Telegraf.rs)