DOK JUG GORI, VATROGASCI SE SVAĐAJU: Nerealna scena na atletskoj stazi, a onda su dvojica ipak upala u jezgro Grobara (VIDEO)

Vatrogasci su nam otkrili da nisu imali dozvolu da prskaju vodom po ljudima, pa je intervencija kasnila

Ponovo je na 154. večitom derbiju goreo Jug Marakane. Grobari su ponovo zapalili stolice Zvezdinog stadiona, a ovoga puta to su utadili u samom centru tribine pred poluvreme.

Gorela je vatra gotovo deset minuta, a vatrogasci su se na atletskoj stazi užurbano pripremali za akciju. Uključili smo kameru da bismo snimili intervenciju, ali vreme je teklo, a nje nije bilo.

>>> Grobari morali da prepravljaju parolu: Niko nije primetio da su napravili grešku kod poruke za Zvezdinog predsednika Hrvata (VIDEO)

>>> Neverovatna situacija pre Partizanovog 1. gola: Promena u živom zidu Zvezde bukvalno pred Leonardov šut (VIDEO)

>>> NAJPOTRESNIJI TRENUTAK DERBIJA TV KAMERE NISU SNIMILE: Zbog ovoga što je Leonardo uradio poštovaće ga i najokorelije Delije (VIDEO)

A vatra je gorela sve više... U jednom trenutku su i sami navijači Partizana pozvali vatrogasce da ugase vatru, a jedan od njih u šali im je pomenuo da imaju tri minuta, jer je uskoro trebalo da počne drugo poluvreme.

Jedan deo ekipe vatrogasaca se čak i raspravljao na stazi. ''Ne ide tako crevo, nemoj to tamo'', bili su neki od komentara.

Dok se jedan deo vatrogasne brigade raspravljao, dva vatrogasca su ušla na Jug sa crevom, a Grobari su se razmakli i napravili krug oko vatre. Kada je pustio prvi mlaz, vatra je buknula još jače.

Kada je čitava akcija gašenja požara završena, pitali smo vatrogasce zašto ranije nisu počeli da gase vatru. Odgovorili su da nemaju ovlašćenja da prskaju vodom po ljudima dok Žandarmerija ne odluči drugačije. Zato je i jedan njihov kolega na kraju morao da ide na Jug i da direktno sa tribine gasi vatru.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

>>> KANGA URADIO NEOPROSTIVO: Ovo je pravi razlog sukoba fudbalera Zvezde i Partizana ispred svlačionice! (VIDEO)

>>> Snimak sukoba iz drugog ugla: Fudbaleri Partizana se, uz psovke, zaleteli ka svlačionici Zvezde (VIDEO)

>>> Maskirani redar pokušao da preda baklju fudbaleru Partizana, a onda ga je Marko Nikolić uhvatio za ruku: Nemoj, nemoj, molim te (VIDEO)

>>> Podigli su prvu, zatim drugu, a onda trećom parolom rekli sve: Grobari otkrili kako su Delije upale na Jug da otmu zastave (VIDEO)

>>> Grobari sa istoka napali navijače iza kordona, a onda je ka njima sam prišao krupni momak koga su gađali (VIDEO)

(Telegraf.rs)