≫ 

Podigli su prvu, zatim drugu, a onda trećom parolom rekli sve: Grobari otkrili kako su Delije upale na Jug da otmu zastave (VIDEO)

Crno-beli otvoreno rekli šta misle o akciji Delija pred meč između Partizana i Radnika iz Surdulice pre desetak dana

  • 16
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Navijači Partizana bili su mnogo aktivniji na 154. Večitom derbiju kada su parole i prozivke protivničke grupe, dok Delije sa druge strane nisu imale ni jednu parolu na Severu.

Jedino čime su Delije provocirale Grobare bila su skandiranja da ni na Jugu nisu bezbedni, kao i da beže ispred Juga, a bilo je i skandiranja ''iza svakog ćoška vreba Dragan Kojić Keba'', takođe aludirajći da navijači Zvezde vrebaju iza šoškova i oni beže.

>>> KANGA URADIO NEOPROSTIVO: Ovo je pravi razlog sukoba fudbalera Zvezde i Partizana ispred svlačionice! (VIDEO)

>>> Partizan umalo zaboravio igrača na Marakani: Đuričković trčao do kapije za autobusom (VIDEO)

Jasno je bilo da misle na sukob ispred juga pre nešto više od nedelju dana kada je došlo do tuče između Grobara i Delija, pred utakmicu Partizan - Radnik Surdulica.

Takođe, kao što smo pisali, desetak maskiranih Delija je ušlo na samu tribinu najvatrenijih navijača Partizana i malo je falilo da im otmu sve zastave.

Grobari su na 154. večitom derbiju istakli i parolu kojom otkrivaju kako je dogovorena akcija Delija.

Kako su oni naveli, jedan je rekao Ajmo, ajde, drugi je pitao ''Kuda, kuda'', dok je treći navodno sve ''završio''.

Pogledajte i sami šta su Grobari istakli u paroli:

>>> Tuča igrača Zvezde i Partizana, policija ih razdvajala! Derbi ovo ne pamti! (VIDEO)

>>> Snimak sukoba iz drugog ugla: Fudbaleri Partizana se, uz psovke, zaleteli ka svlačionici Zvezde (VIDEO)

Daljinac baner

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    19. april 2017 | 08:49

    Ipak se mora znati ko je ko u srbiji..Partizan je taj o kome se prica..ako se spomene udba , policija , partija drzava manipulacija prevara plajacka dug i sve sto ne valja onda je to nasa trudna komsinica koja nosi trojke..to je nasa zvezdana sramota svekog postenog opljackanog srbina..e takav ne treba nikome i zzato je partizan gazi ko zadnju drocu

  • idemo..

    19. april 2017 | 00:44

    Nebitno sa danasnjim porazom Crvene Zvezde. Njihovi fudbaleri su pobedili, zasluzeno. U navijackom svetu, njihovi simpatizeri ne bi trebali da se javljaju nikad i nigde, sem tih parolica vise i ne mogu. Opusteno, vidimo se opet uskoro. Idemo

  • nikola

    19. april 2017 | 00:18

    Jel se ovim danasnjim parolama pravdate navijackom svetu , ili svojim NEUTRALNIM navijacima , ili sami sebi ?! ...a da pri tome verujete u sve ovo sto ste napisali na ovom mucenickom platnu koje je istrpelo ovoliko laznih pravdanja ??? Uglavnom nema veze , odgovor na ovo unapred znamo ...kazem ZNAMO i neka se na ovome zavrsi ...uglavnom , dobro otvorite oci i u svojoj avliji jer ....i na JUGU VREBA ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA