Navijački rat u Podgorici zbog grafita: Varvari brutalno isprovocirali Grobare, a onda im je odgovorila frakcija iz Nikšića (FOTO)

Počelo je sa tenzijama među pristalicama beogradskog i podgoričkog kluba

Tenzije među navijačima Partizana i Budućnosti sve su veće kako se približava njihov međusobni duel u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> Varvari najavili gostovanje u Beogradu snimkom u kome vređaju Grobare: Počele provokacije pred duel Partizana i Budućnosti (VIDEO)

Posle intervjua koji je dao vođa Varvara, u kome je pričao o mogućim sukobima sa Grobarima, dobili smo i prvi navijački rat na ulicama Podgorice, i to oko grafita.

Navijači Budućnosti su isprovocirali pristalice crno-belih jer su na jednom zidu u gradu napravili grafit na kome su napisali ''Je*i Grobare''sa provokativnom slikom na kojoj su navijač u plavo-belom i crno-belom dresu, kojom se simulira seks.

Ovo nije ostalo bez reakcije Grobara, pošto je frakcija iz Nikšića uništila provokativni grafit, a zatim objavila slike na društvenim mrežama.

Prva utakmica između Partizana i Budućnosti je na programu 11. ili 12. jula u Beogradu, a revanš sedam dana kasnije u Podgorici. Nema sumnje da već sada postoje sumnje da će sve proći bez incidenata između dve navijačke grupe.

(Telegraf.rs)