Au, kakav potez Đokovića! Emotivnom porukom za Jelenu zapušio usta Britancima za ''afere'' sa drugim ženama! (FOTO)

Srpski teniser je još jednom pokazao klasu

Novak Đoković je imao najbolji mogući odgovor na brutalne napade engleskih medija, koji su u seriji tekstova, nakon njegovih sjajnih igara na Vimbldonu otvorili neke navodne afere sa drugim ženama.

>>> Englezi nemaju srama: Đokoviću pakuju aferu sa seksi kuvaricom sestara Vilijams, zbog koje mu propada brak sa Jelenom (FOTO)

>>> Sramna ofanziva britanskih medija na Novaka: Sad su u priču ubacili i Natašu Bekvalac!

Upravo je 10. jul i godišnjica braka Novaka i Jelene, pa je on na svom profilu na Instagramu objavio njhovu zajedničku fotografiju, uz emotivnu poruku koju je posvetio supruzi.

- Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca - napisao je Đoković.

Najbolji srpski teniser je na taj način na najbolji mogući način zapušio usta engleskih novinara, koji poslednjih nekoliko dana ne prestaju da pišu o njegovom privatnom životu i izmišljaju i recikliraju afere.

Novi udarac može da im zada ukoliko nastavi sa sjajnim partijama na Vimbldonu, pa najpre da u ponedeljak savlada Manarina, a do kraja, ukoliko nastavi u tom ritmu može i da osvoji čuveni pehar po 4. put, čime bi mogao i da svrgne Endija Marija sa 1. mesta na ATP listi.

Novak i Jelena su se venčali na 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, čime su krunisali višegodišnju vezu iz školskih dana. U braku su dobili sina Stefana, a Jelena je sada u drugom stanju i očekuje se da u septembru dobiju i drugo dete.

(Telegraf.rs)