≫ 

Sramna ofanziva britanskih medija na Novaka: Sad su u priču ubacili i Natašu Bekvalac!

Novinari sa Ostrva ne biraju sredstava da poremete srpskog tenisera koji je na Vimbldonu ponovo pronašao pravu igru i staru formu

  • 27
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Zaista je sramno šta britanski mediji rade Novaku Đokoviću nakon fantastične prve nedelje na Vimbldonu. Otvaraju se ''afere'' od pre 2 ili 3 godine, recikliraju se stare priče da ispadnu kao da su aktuelne danas, a angažuju se i neke legende poput Mekinroa, koje su spremne da pljunu na Novaka i njegovu porodicu.

Posle priče o seksi kuvarici Serene i Venus Vilijams, koja je prema navodima britanskih medija razlog za krizu u braku Jelene i Novaka, udari na srpskog tenisera su se nastavili, ponovo u režiji novinara iz Engleske.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naime, sada su iskopali priču od pre osam godina, o aferi Đokovića i srpske pevačice Nataše Bekvalac, koju su i kontaktirali, te je ona navodno rekla kako bi Đoković bio srećniji kada bi se zabavljao sa indijskom lepoticom i zvezdom Bolivuda, Dipikom Padukone.

O njihovoj navodnoj aferi pričalo se pre više od godinu dana, kada su uslikani zajedno u Los Anđelesu u noćnom provodu.

Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI
Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI

Ovako agresivan start druge nedelje Vimbldona, gde se više priča o svemu osim o tenisu, kada je Novak Đoković u pitanju, sasvim sigurno nije slučajan. Novak se poslednjih godinu dana mučio na terenu, upravo jer zbog privatnih problema nije mogao potpuno da se koncentriše na teren.

Sada kada je konačno to uradio i počeo da igra u prepoznatljivom stilu, počeli su ovi, natpisi, koji su sve, samo ne slučajni.

Nadamo se samo da to na Novaka neće uticati i da mu neće poremetiti koncentraciju, te da će nastaviti da igra kao u prva tri kola i u ponedeljak protiv Francuza Manarina, ali i u nastavku turnira, gde može da osvoji četvrtu titulu na Vimbldonu, kojom bi mogao da svrgne Endija Marija sa 1. mesta na ATP listi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    10. jul 2017 | 12:34

    Не могу да се помире да Ноле игра добро па ајде додај гас изнервирј га ако нису развели му родитеље удри аферама на његов брак,подижи тираж на лажима и сплеткама.Најгоре од свега је што и наши медији томе припомажу.

  • Svetlana

    10. jul 2017 | 12:29

    Ma i vi prestanite da bombardujete Novaka o stranim novinarima i njihovim glupostima

  • GROBAR spalio Đenku

    10. jul 2017 | 12:31

    Ovo samo znaci da se Novak vraca na 1. mjesto,jer vide da mu je krenulo,pa se uplasili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA