NAVIJAČI UPOZORILI: Partizan se uozbiljio i naneo prvi poraz Jagodini

Izgleda da je transparent upućen igračima "Ako nastavite stazama srama, sledeća parola sledi vama" urodio plodom za minimalnu pobedu nad "ćuranima". Strelac Mitrović

Fudbaleri Partizana uspeli su da nanesu prvi poraz ekipi Jagodine, pošto su "ćurane" savladali minimalnim rezultatom u trećem kolu Jelen Superlige.

Igrače je dočekao transparent na južnoj tribini: "Ako nastavite stazama srama, sledeća parola sledi vama", a navijači su nastavili sa skandiranjem: "Uprava napolje" i "Lopovi, lopovi sede nam u upravi, crno-bela zastava za njih nije svetinja".

Šampion Srbije nije imao poštenu priliku veći deo prvog poluvremena, a golman Stojković bio je jedini zaslužan što Jagodina nije povela. Domaćini su bili nespretni, a Vukašin Tomić imao je sjajnu priliku u 19. minutu. Sreća je bila na strani "crno-belih", kada je navodno novo pojačanje Crvene zvezde Ognjen Mudrinski ipak pogodio stativu. U finišu poluvremena, tačnije u 40. minutu, Partizan je najzad izgradio akciju, koja je završena golom Aleksandra Mitrovića posle centaršuta Ninkovića.

Partizan je bio agresivniji u nastavku, a sjajnu šansu za povećanje vođstva napravio je kapiten Saša Ilić, ali je vrlo nespretan bio Lazevski da bi dovršio akciju. Do 73. minuta nije bilo zanimljivih trenutaka, a onda je Nemanja Tomić sa 20-ak metara šutnuo, ali ipak u stativu. U 77. minutu je Šćepović zamenio Markovića, usledili su zvižduci sa tribina.

PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Miljković, Ivanov, Lazevski, Lovre, Ilić, S. Marković, Ninković (od 55. minuta Tomić), L. Marković (od 77. minuta Šćepović), Mitrović

JAGODINA:  Bondžulić, Dukić, Tomić, Živanvoić, Projić, Kostić, Gogić, Stojkov, Đurić, Stojanović, Mudrinski

Pobedu je zabeležio i večiti rival, a rezultate svih utakmica 3. kola možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)