Zvezda odnela pobedu pred praznim tribinama u Novom Pazaru

"Crveno-beli" se trgli posle ranog gola Novog Pazara, Filip Kasalica i Luka Milunović obezbedili tri boda

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Novog Pazara 2:1 u trećem kolu Jelen Superlige pred praznim trbinima Gradskog stadiona.

Novi Pazar poveo je golom Miloša Bogunovića u 28. minutu, ali se Zvezda trgla posle deset minuta golom Filipa Kasalice za izjednačenje. Gol za pobedu Beograđanima doneo je Luka Milunović u 52. minutu.

"Crveno-bele" nije krasila igra kao protiv Bordoa na početku utakmice, što su dobro koristili domaćini. Pretili su golmanu Bajkoviću Raščić i Bogunović, a s druge stane, odbrana je dobro neutralisala Kasalicu i Milunovića. Upornost se Novom Pazaru isplatila u 28. minutu, kada je Miloš Bogunović glavom postigao gol posle prvog izvedenog kornera. Ovo je očigledno trebalo Crvenoj zvezdi, koja se "probudila" i izjednačila deset minuta kasnije u prvoj konkretnoj šansi. Strelac je bio Kasalica, koji je odlično primio loptu na ivici kaznenog prostora i bez problema savladao golmana Đogatovića. Do kraja prvog dela igre je i Lazović imao sjajnu priliku, ali je golman Novog Pazara dobro intervenisao i obezbedio nerešen rezultat za odlazak na odmor.

Trener Janković nije napravio nikakve izmene u nastavku utakmice, a njegovi igrači nastavili su sa boljom igrom i pritiscima na domaćina. Posle kornera koji je izveo Lazović i šuta Milivojevića, Milunović se našao na pravom mestu da u 52.minutu donese vođstvo Crvenoj zvezdi. Do kraja utakmice viđeno je još nekoliko prilika na obe strane, ali se Zvezda u Beograd ipak vraća sa tri boda.

Poslednja utakmica trećeg kola igra se od 19 časova između Partizana i Jagodine.

CRVENA ZVEZDA: Bajković - Mikić (od 66. minuta Mirić), Maksimović, Mijailović, Mladenović - Dimitrijević, Milivojević, Vešović, Lazović - Milunović (od 77. minuta Asamoa), Kasalica

NOVI PAZAR: Đogatović - Rnić, Mujdragić (od 34. minuta Đoković, 0d 72. Popin), Jakovljević, Lotinac - Alivodić, Ristović (od 48. Jelić), Vusljanin, Hadžibulić - Bogunović, Raščić

SUPERLIGA, 3. KOLO

NEDELJA

Novi Pazar – Crvena zvezda 1:2 (1:1)

Bogunović 28 - Kasalica 38, Milunović 52

Partizan – Jagodina 1:0 (1:0)

Mitrović 40

PETAK

Radnički Niš – Radnički Kragujevac 1:1 (0:0)

SUBOTA 17.00

OFK Beograd – Hajduk 0:0

Sloboda – Dnji Srem 2:2 (2:1)

(Ranđelović 38, Stajić 43 – Damjanović 9, Petković pen 90)

Javor – Spartak 2:0 (2:0)

(Eliomar 3, Jakimovski)

Rad -Smederevo 0:0

Vojvodina – BSK 1:0 (0:0)

Moreira 86

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA