HRVATSKI MEDIJI: Vujoševićeve psovke probudile "grobare" (VIDEO)

Isključenje Vujoševića pokrenulo je kišu ka klupi Zadra, zbog koje je povučena ekipa s parketa. Igrači su se vratili na nagovor delegata Bubala, ali je čitav događaj imao negativan uticaj na njih, zbog čega su ispustili prednost

Hrvatski, ali i mediji iz ostalih zemalja regiona, kao glavnu košarkašku temu danas imaju događaj sa sinoćne utakmice ABA lige između Partizana i Zadra u "Pioniru", kad su gosti nakratko naputili parket zbog "plotuna" sa tribina, izazvanog isključenjem Duška Vujoševića.

Hrvati smatraju da je taj događaj preokrenuo rezultat i odlučio utakmicu u korist "crno-belih" jer su se probudili i "grobari" i igrači Partizana.

- Navijači Partizana prekinuli su utakmicu krajem treće četvrtine. Duško Vujošević, trener "crno-belih", dobio je drugu tehničku i zaradio isključenje, a zatim se u svom stilu obračunao sa sudijama. Srpski mediji pišu da im je uputio 20 psovki u dva minuta, a to je bio povod za navijače, koji su počeli raznim predmetima da gađaju košarkaše Zadra - piše portal Index.hr, uz konstataciju da je ovaj događaj uticao na njihovu ekipu da ispusti prednost koju je imala u tim trenucima.

- Posle mog isključenja probudila se hala, a i moj pomoćnik Velimir Gašić je veoma mudro i pametno vodio utakmicu. Bacali su i na nas svašta u Zadru, pa se mi nismo povlačili - bio je komentar Vujoševića.

(Telegraf.rs)