IPAK NE DOLAZI: Morati o Markecu odlučuje pored TV!

Morati je u poslednjem trenutku odlučio da ne dođe u Beograd. Navijači "neroazura" u 16 časova poleću iz Milana i stižu na duel sa beogradskim timom

TROŠADŽIJA NE DOLAZI! Masimo Morati se premišljao, postojala je opcija do poslednjeg trenutka da krene za Beograd, ali je na kraju odlučio da ne doputuje u Srbiju i uživo posmatra meč Partizana i Intera u Humskoj.

U kvalitet mladog Lazara Markovića, koji ga je oduševio u prvom meču, Morati će se uveriti putem TV prenosa. Ukoliko srpski reprezentativac i večeras oduševi, nema sumnje da će Morati dati signal najbližim pomoćnicima da krenu u napad na Partizanovo krilo.

Prema tome, čovek koji je u Inter uložio preko milijardu evra neće u društvu predsednika Partizana Dragana Đurića pratiti meč iz svečane lože na zapadnoj trinbini stadiona u Humskoj, već će to učiniti samo njegova sestra, koja je još juče stigla u srpsku prestonicu.

INTERISTI KREĆU ZA BEOGRAD

Inače, navijači Milana u 16 časova kreću sa aerodroma "Malpensa" u blizini Milana. Popularnih "interista" će biti oko 350, mnogo manje nego "grobara" u Milanu.

Navijači Intera će biti smešteni u boksu na severnoj tribini stadiona u Humskoj, a biće potpomugnuti i grupicom navijača iz Beograda koja je juče dočakala fudbalere Intera.

(S. M.)