SRPSKI NAVIJAČI DOČEKALI "NEROAZURE": "Zvezdaš sam, sutra navijam za Inter!"

Pristalice Intera iz Beograda dočekale miljenike. Imaju karte za sever, rezultat nije u prvom planu. Pojedinci u ekstazi zbog susreta sa Kasanom, Militom i ekipom...

  • 5

Inter kao i većina najpopularnijih klubova sveta ima zavidan broj navijača i u Srbiji. Pomalo stidljivo, ali na kraju punog srca, na aerodromu "Nikola Tesla" prilikom dolaska italijanskog kluba pojavila se grupa navijača "neroazura", željno iščekivavši fudbalere iz Milana.

Sa kartama i foto-aparatima u rukama, sa dresovima i šalovima na sebi, nekoliko momaka i jedna devojka, koji su u Beogradu na studijama, pokušavali su da bar slikom ovekoveče ovaj dolazak milanskog kluba u srpsku prestonicu.

Oni će sutra biti na utakmici, na severnoj tribini, i navijaće da pobedi milanski klub.

- Navijam za Inter, inače sam "zvezdaš", tako da nema problema - kroz osmeh je prokomentarisao jedan od beogradskih "neroazura".

Drugi ipak kaže da rezultat nije u prvom planu.

- Nisam se nešto radovao kod 1:0 u Milanu, ovde je ipak rezultat u drugom planu. Nije toliko bitno ko će da pobedi - kaže drugi "Italijan" reporteru Telegrafa.

Momci nisu bili u Milanu na prvom meču, nisu ni pokušali da nabave karte za gostujući sektor, pa da budu zajedno sa italijanskim "tifozima".

Na pitanje što nisu pokušali preko kluba, mirno sležu ramenima i kažu: Ma nema veze.

Koliko ovi momci zaista vole i poštuju trostrukog prvaka Evrope, najbolje govori rečenica koju je izgovorio jedan od navijača dok je stajao ispred autobusa sa igračima koji je trebalo da krene:

- Barem sam ih video - rekao je jedan od navijača koji se nije "izborio" za fotografiju sa nekim iz milanskog kluba.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kd

    7. novembar 2012 | 15:36

    i ja obožavam inter i omiljeni mi je klub posle partizana, ali kad bi igrao s zvezdom , navijala bih zvezdu,pobogu.

  • nsilija

    7. novembar 2012 | 18:00

    taj neroazur je pizda neopevana. kad neki nas klub igra sa stranim, uvek navijam za nas klub! tako bi svi trebali! srbija!

  • pedja

    7. novembar 2012 | 18:45

    cekamo vas sutra na severu,domaci interovci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA