MUDRINSKI: Nije nam bilo svejedno...

Tvorac preokreta Zvezde protiv Slobode u Užicu Ognjen Mudrinski objasnio je kako se osećao dok su crveno-beli gubili, i nisu uspevali da postignu pogodak, a svoj komentar dali su i Milan Jovanović i Luka Milunović - Utakmica protiv Slobode je bila jedna od najuzbudljivijih utakmica koje sam odigrao u svojoj dosadašnjoj karijeri - rekao je Milunović

Crvena Zvezda je gubila u Užicu do 85. minuta od kada je za sedam minuta Ognjen Mudinski postigao dva pogodka i doneo svom timu vrlo bitnih tri boda.

- Velika pobeda, digli smo se iz pepela i idemo dalje. Držali smo sve u našim rukama, samo smo imali problem da ih prođemo na 20 metara od gola. Kada bismo došli dotle uvek smo naletali na mnogo njihovih igrača, gde je bilo teško provući loptu - objasnio je situaciju na terenu najbolji strelac Jelen Super lige.

Zvezda jeste pogodila prečku u uvodnim minutima meča ali imala je i sloboda svoje šanse, naročito one u kojima su se našli Purić i Tijago Galvao. Napadač crveno-belih ipak smatra da je njegov tim bio bolji u ovom meču.

- Nije nam bilo svejedno, ali su na sreću promašivali pred našim golom. Mislim da smo ipak zasluženo slavili.

Crvena Zvezda je u prethodne četiri sezone u poslednjim utakmicama jesenjeg dela prvenstva uspela da zabeleži samo jednu pobedu uz jedan remi i dva poraza. Direktno im je sledeći protivnik Vojvodina uzela meru na "Marakani" prošle godine (2:0) i pretprošle izborila remi (2:2).

- Pobeda u toj utakmici nam je apsolutno neophodna. Bitna nam je iz 'milion' razloga. Naravno, najjačii razlog je bodovna razlika. Ako ostanemo na minus pet imamo dobre šanse da se tokom zime spremimo i odigramo što bolje - zaključio je bivšiigrač novosadskog tima.