LUDILO U ZVEZDI: Milijaš ipak ostaje, Maksimović već prodat!

Crvena zvezda bi u januaru već mogla da ostane bez dva standardna prvotimca - Nikola Maksimović odavno prodat, Filip Kasalica blizu Nemačke, a Nenad Milijaš na kraju potvrdio da ipak neće otići...u januaru

Crvena zvezda trenutno nema predsednika, sportskog direktora, trener je podneo ostavku o kojoj će se tek odlučivati, a izgleda da su i igrači odlučili da "pobegnu" sa "Marakane". Blizu odlaska u januaru su Filip Kasalica, Nikola Maksimović i Nenad Milijaš!

U Crvenoj zvezdi je januarski prelazni rok uvek buran. Dođe nekoliko igrača, ali i vrlo lako "crveno-beli" puštaju neke igrače da odu. Jedan od onih koji bi Zvezdin dres mogli već u januaru da razduže je krilni napadač Filip Kasalica. Po informacijama iz medija, na adresu Ljutice Bogdana 1 stigla je ponuda Borusije iz Mehengladbaha, vredna dva miliona, za brzonog Užičanina.

- Ako je tačno, više od toga moći ću da vam kažem tek večeras - rekao je član Radne grupe Zoran Stojadinović, koji će se verovatno sa ostalim članovima večeras obratiti posle hitnog sastanka grupe za konsolidaciju i reorganizaciju koji je zakazan za 19 časova.