Radna grupa seče o Jankoviću posle 19 časova

Radna grupa za oporavak "crveno-belih" u popodnevim časovima zasedaće o ostavci trenera Aleksandra Jankovića i o eventualnom novom šefu stručnog štaba

  • 4

Pitanje trenera u Crvenoj Zvezdi uvek je goruće, a naročito posle ostavke "aktuelnog" Aleksandra Jankovića koji je tokom vikenda ponudio svoje mesto na klupi rukovodstvu kluba, kao moralni čin posle subotnjeg poraza od Vojvodine. Na tu temu Radna grupa na čelu sa Draganom Džajićem će zasedati danas, posle 19 časova.

Janković se u nedelju odmah pozdravio sa igračima pred odlazak na odmor po završetku jesenjeg dela Jelen Super lige.

Posle odluke Aleksandra Jankovića da uopšte uruči ostavku rukovodstvu Crvene zvezde, počela je licitacija ko će biti novi šef struke na "Marakani". U moru spekulacija najčešće se pominje ime Milovana Rajevca, bivšeg selektora Gane, za čije dovođenje je predsednik Radne grupe Dragan Džajić.

Međutim, ostali članovi ovog tela, poput Zorana Stojadinovića, smatraju da je najbolje rešenje da dođe stranac.

- Znam da se to neko vreme provlači kroz medije, ali nema za sada ništa od te priče. Nije bilo nikakvih priča o mom preuzimanju klupe, to su sve glasine - rekao je nedavno Rajevac za  Telegraf.

Sa druge strane menadžer Zoran Stojadinović, koji je kandidat za sportskog direktora Zvezde, misli da bi najbolje rešenje za trenera bio stranac.

- U ovakvoj situaciji, ako se ja budem pitao glasaću za stranca iz hiljadu i jednog razloga. Počev od selektora pa do ostalih trenera priča se kako na njih utiču i menadžeri da oni određuju ko će doći, ko otići pa i igrati na nekoj utakmici. Iz tog razloga sam za stranca jer na njega niko ne bi mogao da utiče - poručio je Stojadinović, a prenosi "Žurnal".

Osim Rajevca, za "užarenu klupu" Crvene zvezde ima još kandidata, a najviše se pominju Miodrag Božović trener Rostova, Ivan Jovanović trener Apoela i Ilija Petković, koji je bez angažmana od 2010. godine.

(Telegraf.rs/sport/žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA