INTERVJU, SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Živim za meč u Zagrebu!

- Želim da mi za utakmicu protiv Hrvatske svi igrači budu zdravi i na raspolaganju, da budu standardni u svojim klubovima i da imamo više sreće nego do sada. Narodu bih poželeo da stane na noge, jer vidim da je loše - kaže Mihajlović u intervjuu za Telegraf

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović provešće novogodišnje praznike u krugu porodice, a u narednoj godini želi da Srbiju posluži više sreća nego do sada, kako bi izborila plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Mihajlović na početku intervjua za naš portal objašnjava zbog čega nije mogao da dođe na svečanost dodele Zlatnih lopti Fudbalskog saveza Srbije.

- Novu godinu ću prosvesti s porodicom na Kortini. Sebi nemam šta da poželim na privatnom planu, imam sve što mi je potrebno. Na sportskom planu i reprezentaciji želim da prođemo kvalifikacije, da mi za utakmicu protiv Hrvatske svi igrači budu zdravi i na raspolaganju, da budu standardni u svojim klubovima i da imamo više sreće nego do sada. Narodu bih poželeo da stane na noge, jer vidim da je loše kada posle boravka u inostranstvu dođem u Srbiju, ali želim da ljudi na neki način konačno krenu da žive bolje.

(B. Mekić)