NOLETOVO ATOMSKO ORUŽJE: Loptica ide brže od audija R8 (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser konačno obelodanio sa kakvim će novim atomskim "oružjem" nastupati na grend slemu u Melburnu

Novo oružije Novaka Đokovića konačno je predstavljeno! U pitanju je napredna tehnologija i novi Hedov reket koji je napravljen od najjačeg  materijala grafina.

Prvi put ovakav reket dozvoljava igraču, u ovom slučaju našem Novaku Đokoviću, ravnomernu distribuciju snage i pritiska na lopticu, a predviđanja su da će Nole da "razbija" rivale novim oružijem, što se vidi i iz priloženog video-snimka.

Na snimku se vidi kako Đoković na terenu isprobava novi reket, a nasuprot njemu je sparing partner, naravno sa zaštitnom opremom, kako ne bi nastradao od siline Novakovog udarca. Naš as se dobro zabavio lomeći reket sparing partneru svojim servisom.

A kada je partner uplašen pobegao sa terena, najbolji teniser na svetu je nastavio da šalje loptice u zaštitnu ogradu, koju je kao od šale probio. Međutim, čovek koji mu je merio brzinu servisa nije bio zadovoljan brzinom od 162 milje, već je tražio jače i brže.

- Sad ćeš da vidiš kako se servira. Pokazaću ti koliko brzo mogu da seviram - dobacio mu je Nole i tako jako grunuo loptu da je probio zid na terenu i ugledao zbunjenu ženu sa druge strane.

Nole je, takođe, svoj novi reket "Grafin" isprobao na auto-pisti u Melburnu, u duelu sa novim audijem R8, kako bi se uverio da loptica leti svetlosnom brzinom kada je udari novi reketom.

Nakon probe reketa Novak se oglasio i na Tviteru, rekavši da je reket neverovatan.

- Hed je uradio neverovatne stvari sa tehnologijom pravljena reketa. Brizna je moje ime - napisao je Đoković.

(Telegraf.rs/Foto: Head.com)