PREMIJER: Liverpul petardom preboleo najteži poraz! (VIDEO)

Samo sedam dana od neuspeha u derbiju Engleske, "crveni" razmontirali Norič. Siti slomio Fulam i koliko-toliko nastavio da sanja odbranu titule. Junajted u nedelju gostuje Totenhemu

Obično su mečevi za timove koji dođu posle poraza u najvećim mečevima posebno neugodni, ali je Liverpul, naprotiv, odlično reagovao posle poraza od Junajteda u Mančesteru prošle nedelje.

Na "Enfildu" je deklasiran Norič 5:0, u 23. kolu Premijer lige, i to bez poznate traume navijača, a to je kada će "crveni" uspeti da otvore protivnika. Bomba Hendersona, pa majstorija Suareza posle 45 minuta engleskom gigantu su najavili tri boda, kojim se nastavlja potera za evrokupove.

U nastavku su pogodili i Staridž (treća utakmica - treći gol), Stiven Džerard i gostujući fudbaler Džonson.

SILVA BOLJI OD FULAMA

Fulam je u 2. minutu primio gol na "Itihadu", i izgubio 2:0 od Mančester sitija, koji će naredni period igrati bez trojice igrača koji su na Afričkom kupu nacija (braća Ture, Rezak)! David Silva je načeo goste iz Londona, a on ih je i dokusurio u drugom poluvremenu.

VBA – Aston Vila 2:2

(Bunt 59, Odemvinge 83. - Beneteke 12, Agbonlahor 31.)

nedelja:

Čelsi – Arsenal 14.30h

Totenhem – Mančester junajted 17.00h

ponedeljak:

Sautempton – Everton 21.00h

TABELA: Mančester junajted 55(-1), Mančester siti 51, Čelsi 42(-1), Totenhem 40(-1), Everton 37(-1), Liverpul 34, Arsenal 34(-1), VBA 34

(Telegraf.rs)