Kol produžio ugovor sa Čelsijem, Tevez želi nazad u Boku!

Engleski levi bek ipak je produžio ugovor sa "plavcima" iako je dovođen u vezu sa Realom iz Madrida i Pari Sen Žermenom* Mančester siti bi da ponudi još dve godine ugovora Karlosu Tevezu, ali bi se on mnogo pre vratio u matičnu Boku Juniors

Rafa Benitez je po preuzimanju Čelsija izjavio da ne veruje da će Ešli Kol i Frenk Lampard produžiti ugovore sa klubom. Međutim, uprava kluba odlučila je da ipak zadrži levog beka i ponudi mu produžetak saradnje.

Gazda kluba Roman Abramovič stoji iza svojih reči da sa igračima starijim od 30 godina ne potpisuje dugoročne ciljeve, pa će sa Kolom biti potpisan ugovor na još 12 meseci, a ako je verovati britanskim medijima, to će ruskog milijardera koštati oko osam miliona funti.

Kol je 99 puta nastupao za reprezentaciju Engleske, a od kada je došao u Čelsi 2006. godine, sve vreme je standardan. Odigrao je 284 utakmice, bio je strelac sedam puta, ali je tokom svog boravka u klubu osvojio jednu titulu Premijer lige, četiri FA kupa, jedan Liga kup i Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)