SKANDAL: Miljenović vređao Vujoševića!

Doskorašnji košarkaš Partizana, a sada plej Radničkog iz Kragujevca, posle meča sa "crno-belima" nosio majicu koja vređa trenera Begrađana. U toku dana se izvinio zbog neprimerenog poteza

Mladi košarkaš Radničkog iz Kragujevca Nenad Miljenović izvinio se putem Tvitera treneru Partizana Dušku Vujoševiću zbog uvredljive poruke na majici koju je obukao posle meča sa "crno-belima", a na kojoj je pisalo "Pečenjara Vujošević"

Miljenović je ispao koleteralna šteta pošto je majicu dobio od navijača Radničkog i nije pogledao odmah šta piše na njoj, nego je samo obukao, a neko ga je uslikao i ta slika je obišla Srbiju.

- Obraćam se povodom moje objavljene slike danas na pojedinim sajtovima. Postala je praksa da nam verni navijači Radničkog bacaju majice, posle utakmice, koje mi oblačimo i tako slavimo sa njima.

- Nakon utakmice sa Partizanom, bačene su nam majice čiji natpis nisam video i jednu od njih sam nesvesno obukao. Čim sam video natpis na majici, skinuo sam je, ne želeći da vređam bivšeg trenera i klub u kom sam bio.

- Nikada nisam i neću vređati druge klubove i ljude koji rade u njima, pogotovo ne klubove u kojima sam bio. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvredio, jer mi to nikako nije bila namera. Sa Partizanom sam se rastao u prijateljskim i lepim odnosima i želim da tako i ostane - poručio je Miljenović na svom profilu.

(Telegraf.rs/Foto:srpskatribinaforum.net)