NAVIJAČI RADNIČKOG: Pečenjara Vujošević!

Pristalice Kragujevčana obukli majice sa natpisom "Pečenjara Vujošević" i stavljali medicinske maske na lica kako bi izvređali trenera Partizana

  • 4

Sramno ponašanje navijača Radničkog iz Kragujevca bacilo je senku na srpski derbi u ABA ligi između domaćeg tima i Partizana.

Naime, pristalice Kragujevčana žestoko su izvređale trenera Partizana Duška Vujoševića tokom meča 19. kola ABA lige u Kragujevcu. Time je bačena senka na inače odličnu košarkašku predstavu u hali "Jezero", u kojoj je domaćin slavio sa rezultatom 78:76.

Grupa domaćih navijača, smeštena odmah iza klupe "crno-belih", obukla je majice sa uvredljivim natpisom  "Pečenjara Vujošević" i slikom trenera gostiju, uz medicinske maske na licu, kakve su se nosile tokom epidemije svinjskog gripa.

I sam trener Partizana Duško Vujošević prokomentarisao je ponašanje navijača.

- Kragujevčani su pokazali kako se navija, posebno oni iza naše klupe -rekao je Vujošević posle meča.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kide

    29. januar 2013 | 13:36

    Djavoli bravo!

  • Aleksandar Beogradski

    29. januar 2013 | 14:14

    navijači,radničkog...smešno.u srnoji ili si grobar ili si cigan.ostalo je statistička greška (a možda i greška prirode u ovom slučaju),uz po nekog navijača fmp-a

  • Aleksandar Sumadijski

    29. januar 2013 | 22:43

    Navijaci radničkog mozda i zvuci smešno i naivno ali samo ako si bolid kratke pameti koji pokusava da napravi kult od grupe debila koja je izrodila najvecu srpsku bagru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA