PRIJATELJSKA: Valjda je Miha nešto novo video, Srbija bolja od Kipra (VIDEO)

Na stadionu "GSP" u Nikoziji fudbaleri Srbije su sa 3:1 pobedili domaće fudbalere. Tadić dao dva gola, debi minute obezbedili Đurđić i Krstičić

Poslednju proveru pred duel sa Hrvatima najbolji fudbaleri Srbije odigrali su u Nikoziji protiv Kipra. Odigrali i pobedili sa 3:1 (1:1). Iako pobeda i rezultat nisu bili imperativ za izabranike selektora Siniše Mihajlovića, oni su pokazali sasvim korektan pristup zadacima i obavezama. Miha je opet odigrao u formaciji 4-2-3-1, a dvostruki strelac za nas bio je Dušan Tadić. Treći srpski na Kipru, a svoj prvi u dresu reprezentacije dao je Dušan Basta.

Miha je na travu stadiona "GSP" izveo novi par štopera, dok je u napadu od prvog minuta igrao  Nikola Đurđić, debitant. Apsolutno (ne)očekivano na tribinama nije bilo više od 200-300 gledalaca. Do kraja susreta selektor je šansu pružio još šestorici igrača i valjda je došao do nekih novih saznanja. Meč u Nikoziji pamtiće i Krstičić, pošto je i on upisao prve minute u dresu nacionalnog tima. Podsetimo, ovo je bila poslednja utakmica pred duel sa Hrvatskom koji se 22. marta igra u Zagrebu. Usput, "kockasti" su u Londonu sa čak 4:0 pobedili Južnu Koreju.

(Telegraf.rs/Foto: Tanjug/AP)