PROČITAN! Pronađeno rešenje za Mesija? (FOTO) (VIDEO)

Najbolji svetski fudbaler zakazao u dva meča, možda i najvažnija ove sezone, protiv Milana i Reala, pa se postavlja pitanje da li su vrhunski klubovi pronašli recept da zaustave sjajnog Argentinca

Fenomenalni Argentinac Lionel Mesi, poslednjih godina najbolji fudbaler planete, kao da je malo posustao. Možda su, zbog svega što je demonstrirao as Barselone, očekivanja ljubitelja fudbala nerealna i nepravedna, ali činjenica je da se Mesi nije naigrao ni u milanskom porazu u Ligi šampiona, ni u revanšu polufinala Kupa kralja u kojem je večiti rival Real Madrid ostvario najubedljiviju pobedu u poslednjih nekoliko sezona, 3:1 i to na "Nou kampu".

U međuvremenu, Argentinac je doneo pobedu Barsi u prvenstvenom meču protiv Sevilje, mada ni tu nije blistao, naročito u prvom poluvremenu u kom nije ličio na sebe.

GDE JE "KVAKA"?

Da li su to iskusni treneri, a Masimilijano Alegri i, pogotovo, Žoze Murinjo to svakako jesu, našli recept za omalenog Argentinca ili se on prosto umorio od konstantnog igranja?

- Navikao sam da igram mnogo utakmica tokom godina i bolje se osećam kad se ne odmaram - izjavio je Mesi za klupsku televiziju posle pobede nad Seviljom.

Kako god, majstor je pao u formi i to u prilično nezgodnom trenutku, trofej u španskom kupu već je izgubljen, a novi neuspeh u Ligi šampiona, posle prošlogodišnje neverovatne eliminacije protiv Čelsija, mogao bi da znači da je već počeo zalazak najsjajnije generacije katalonskog giganta u kojoj je Argentinac krunski dragulj.

SVI SKENIRAJU ARGENTINCA

(A. Č.)