DŽABA SU KREČILI: Zvezda opet u blokadi!

Kompanija "SIG", koja je povukla menicu, kako bi "crveno-beli" mogli da registruju igrače, ponovo je aktivirala dug, jer klub sa "Marakane" nije uspeo da im vrati 150.000 evra

Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo se nalazi u blokadi. Posle puštene menice kompanije "SIG", račun kluba je u minusu 23 miliona dinara, prenosi B92. Samo što su uspeli da izađu iz blokade, kako bi registrovali nove igrače za prolećni deo sezone, "crveno-beli" su opet u problemu.

Ipak, mnogo veći porblem predstavlja to što račun može u narednim danima i nedeljama da bude opterećen novim potraživanjima poverilaca.

I ovaj slučaj pokazuje da je Zvezda u ogromnim problemima, koji su još veći zbog činjenice da nema koordinacije među čelnicima kluba.

Za plate igračima izdvojeno je 150 hiljada evra namenjenih firmi "SIG", koja je u poslednjim danima februara povukla svoju menicu. "SIG" je tako omogućio Zvezdi da se odblokira, ali uz obećanje da će među prvima biti namirena kada novac bude pristigao u Ljutice Bogdana.

Igračima i zaposlenima u klubu nekoliko dana pre utakmice sa Radom predočeno je da će hitno biti isplaćeni čim bude pristigao novac od "Gazproma". Taj novac još nije stigao u klub.

(Telegraf.rs/B92)