PEVAČI "ORLOVIMA": Samo vi pobedite, a mi ćemo vam pevati do jutra!

- Ja trenutno imam jednu želju, a to je da pobedimo Hrvate u Zagrebu.Gledaću ih i navijati za njih i vrlo rado bih im zapevao pesmu "Reci sve želje", ukoliko budu slavili pobedu u Zagrebu - rekao je Sinan Sakić

Sada je već dobro poznato koje će se pesme slušati u svlačionici i autobusu sprskih reprezentativaca pred utakmicu sa hrvatskom u Zagrebu.

Ukoliko "orlovi" pobede u "maksimirskoj ludnici" na kojoj će se čuti i Tompsonove pesme, imaće tri boda koja ih vraćaju u život u kvalifikacijama za Mondijal, ali će imati šansu i da zajedno sa svojim omiljenim pevačima proslave veliki trijumf.

Sinan Sakić nije krio oduševljenje što je "orlovima" njegova pesma na prvom mestu na plej-listi.

- Naravno da sam oduševljen. Drago mi je što vole moju muziku, ta pesma je davno snimljena i za pravu stvar nema vremenskih odrednica. Ja trenutno imam jednu želju, a to je da pobedimo Hrvate u Zagrebu. Gledaću ih i navijati za njih i vrlo rado bih im zapevao pesmu "Reci sve želje", ukoliko budu slavili pobedu u Zagrebu - rekao je pevač.

Među omiljenima, po izboru fudbalera Srbije, je i Branka Sovrlić, koja je poručila da bi volela u slučaju velikog uepsha na "Maksimiru" da peva za pulene selektora Mihajlovića.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)