“Orlovi” pred Hrvate slušaju: Sinana, Šemsu, Šabana, Cecu, i naravno Džeja!

- Nećemo sigurno da slušamo Šopena ili neke balade, bilo bi glupo... Slušamo naše stare i nove narodne pesme, počev od Miroslava Ilića, preko Šabana Šaulića, pa sve do Šemse i Džeja - otkriva ekonom reprezentacije Nemanja Nikolić

  • 7

Srpski "orlovi" će na Hrvate 22. marta na "Maksimiru" udariti i muzički! Mihini aduti neće biti samo na terenu − Tadić, Tošić, Đuričić i ostali − već će to biti i folk legende kao što su Ceca, Sinan, Šemsa i ostali, uz neizbežnog Džeja, koji će pokušati da doprinesu da se reprezentacija vrati kući sa pozitivnim rezultatom.

Srpski selektor je nedavno otkrio da u svlačionici i u autobusu redovno grme narodnjaci i "Marš na Drinu" kao i da glavnu reč u puštanju muzike ima ekonom Nemanja Nikolić.

Na disku koji "orlovi" puštaju na prpremama nalazi se 1.457 pesama.  Dovoljno za tri dana i 22 sata neprekidnog slušanja muzike!

- Nećemo sigurno da slušamo Šopena ili neke balade, bilo bi glupo... Slušamo naše stare i nove narodne pesme, počev od Miroslava Ilića, preko Šabana Šaulića, pa sve do Šemse i Džeja. Sluša se i Beogradski sindikat, nađe se poneka i strana disko varijanta, tipa Dejvid Geta. Pesma koja zagrmi posle pobede naših reprezentativaca je "Košava " od Zorice Brunclik - otkriva ekonom reprezentacije Nemanja Nikolić.

On navodi da neki reprezentativci znaju više o muzici od svojih kolega.

- Kolarov ima širok repertoar, zna najviše pesama. Voli čovek da peva, ali ne zna. Nije Pavaroti - ističe Nikolić.

(I. M. / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    13. mart 2013 | 06:58

    Opste je poznato da su fudbaleri seljacine

  • Vredni mrav

    13. mart 2013 | 01:37

    hahahaahahah šabanijada hahahahahahah

  • Nemanja Vidic

    13. mart 2013 | 11:22

    A sta treba da slusaju? Betovena? Svi ste mi vi rodjeni na Sorboni nataknem vas sve. Tu kenjate,a pola vas ode u kafanu i slusate isto to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA