Zvezda traži 6 meseci suspenzije za Duleta?!

KK Crvena zvezda traži od direktora lige Predraga Bojića da suspenduje trenera Partizana Duška Vujoševića i direktora Dragana Todorića na šest meseci, nezvanično saznaje Sportski žurnal!

Uzavrele strasti u srpskoj košarci se nikako ne smiruju. KK Crvena zvezda traži od direktora lige Predraga Bojića da suspenduje trenera Partizana Duška Vujoševića i direktora Dragana Todorića na šest meseci, nezvanično saznaje "Sportski žurnal"!

Naime, juče je trebalo da bude održana sednica superligaša povodom kazni direktora lige Bojića u vezi sa večitim derbijem, ali je sednica odložena zbog nedostatka kvoruma.

Izostali su predstavnik Radničkog Ivan Grujin, Vojvodine Nenad Grmuša, kao i "povučeni" predstavnik "crno-belih" Dragan Todorić.

Zbog toga nije ni moglo da se raspravlja o prigovoru Mirka Pavlovića, predstavnika Crvene zvezde, na odluku Predraga Bojića o kaznama za dešavanja na večitom derbiju.

"Crveno-beli" su zahtevali da se prema Dušku Vujoševiću i Draganu Todoriću primene mere iz disciplinskog pravilnika, odnosno da se trener Partizana kazni sa šest meseci van kormila, a direktor zabranom obavljanja službene dužnosti.

Međutim, prema nekim informacijama direktor je postupio u skladu sa pravilnikom.

(Telegraf.rs/Žurnal)