NADALOVO NEVASPITANJE: Prekrstio ruke tokom intoniranja "Bože pravde" (VIDEO)

Španac je dobio dosta kritika jer je bio previše ležeran dok se intonirala himna na ceremoniji dodele pehara turnira u Monte Karlu

Novak Đoković je sprečio Rafaela Nadala da ispiše nove stranice istorije, a momenat na ceremoniji dodele pehara u Monte Karlu privukao je pažnju novinarima u Španiji.

Dok je Novak ponosno pevao srpsku himnu "Bože pravde", Nadal je, verovatno nesmotreno, prekrstio ruke i delovao isuviše ležerno za trenutak kada je intoniranje himne u pitanju.

Za to je posebno dobio packe u svojoj rodnoj zemlji, dok je na društvenoj mreži Tviter bilo podeljenih reakcija.

Imajući u vidu Nadalov sportski karakter i to da nije sklon kontroverznom ponašanju i izjavama, verovatno nije bilo namere da umanji još jedan Novakov sjajan trenutak u karijeri...

"NISAM LJUT, NA PRAVOM SAM PUTU!"

- Nisam ni ljut, ni tužan zbog poraza. Protiv broja jedan u svetu možete ili da dobijete, ili da izgubite, ovoga puta sam izgubio - rekao je Nadal, koji se sada okreće turniru u Barseloni gde će pokušati da osvoji osmu titulu.

Nadal je naglasio da je "na pravom putu, ali da mu još nedostaju neki elementi u igri, nakon svega što se dogodilo", misleći pritom na skoro sedmomesečnu pauzu koju je od prošlogodišnjeg Vimbldona napravio zbog povrede kolena.

(Telegraf.rs/Tanjug)