Tumba blizu povratka u Partizan? Novi poraz u Kini!

Bivši sportski direktor "crno-belih" u tri utakmice kineskog šampionata osvojio samo bod, pa sa svojim pulenima zauzima pretposlednje mesto na tabeli

Predsedniku FK Partizan Draganu Đuriću mogla bi da se ispuni želja da se bivši sporstki direktor Ljubiša Tumbaković vrati među "crno-bele" iz daleke Kine.

- Imamo odličnu šansu da Tumbu brzo dobijemo nazad jer je uslov da ostane u Kini opstanak u ligi - rekao je Đurić na konferenciji za medije prilikom oproštaja sa Tumbakovićem.

Kako stvari stoje, predsednik kluba iz Humske možda ispadne prorok, Tumbakovićev Vuhan poražen je na gostovanju Liaoningu 3:2 i posle devet odigranih mečeva ima samo dva boda. Srpskom stručnjaku ovo je treći prvenstveni meč na klupi kineske ekipe i zabeležio je dva poraza i remi.

Koliko je Dragan Đurić bio iskren u želji da vrati sportskog direktora, kojeg još niko nije nasledio u redovima srpskog šampiona, to baš nije sasvim jasno, ali ako Tumbaković ne počne da pobeđuje sa Vuhanom, verovatno se neće dugo zadržati u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

(Telegraf.rs)