ČOVIĆ: Kao sarmicu "krčkamo" kandidata za Karadžićevu zamenu!

Potpredsednik Crvene zvezde poručio da ne želi svađu s prvim čovekom FSS i zaključuje: "S funkcijama se nismo rodili i o njima odlučuju samo rezultati, kako sportski tako i finansijski"

Potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović ne želi prepucavanje sa presednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem posle izjave da klub sa "Marakane" sprema smenu prvog čovek FSS.

Njegova nedavna izjava da se "krčka smena" prvog čoveka FSS-a uzburkala je javnost i izazvala Karadžićevu reakciju, koji je poručio da će sam sazvati vanrednu sednicu ukoliko "pobunjenici" ne budu imali dovoljno potpisa za to. Čović je obrazložio da je izraz "krčakanje" iskoristio za kandidata kog Zvezda ima.

- Hoćemo korektne odnose sa Karadžićem. Nema razloga da se prepucavamo preko medija. S funkcijama se nismo rodili i o njima odlučuju samo rezultati, kako sportski tako i finansijski - rekao je Čović "Kuriru".

- Termin "krkčanje" odnosio se na eventualnog kandidata Crvene zvezde za predsednika FSS, pošto su se proteklih nedelja pojavljivala razna imena. Generalno nisam za svađu. I jedni i drugi smo u istoj porodici. Karadžić je bio korektan prema Zvezdi i to mu nikad neću zaboraviti. Ali, ako bude došlo do vanredne sednice Skupštine i predloga za smenu, imaćemo kandidata, kog krčkamo kao sarmicu  zaključio je Čović.

(Telegraf.rs/Kurir)