ĐURIĆ: Šta će nam Dauda kada Mitrović ostaje!

Predsednik Partizana istakao da od odlaska mladog centarfora u London nema ništa kao i to da je mogućnost prelaska Nigerijca u Humsku samo ružna i nekorektna priča

Vest da se Aleksandar Mitrović nalazi pred vratima Arsenala uznemirila je mnoge pristalice Partizana, ali ne i predsednika crno - belih Dragana Đurića. Prvi čovek šestostrukog prvaka Srbije istakao je da mladi napadač nigde ne ide iz Humske.

- Ma kakav Arsenal! Da ga traže Real i Barselona ne bismo ga sada prodali. Mitrović mora da igra još godinu, godinu i po dana u Partizanu. Potreban nam je i nije na prodaju  -rekao je Đurić za Sportski žurnal i istakao da drugi Partizanov napadač Marko Šćepović može da ide.

Predsednik Partizana se takođe osvrnuo i na izjave sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića koji je smatrao da crno - beli žele da preotmu Albiolu Daudu zbog lošeg finansijskog stanja na ''Marakani''.

- To nije istina. Mi ne znamo šta ćemo da radimo sa našim napadačima. Šta će nam Dauda kada imamo petoricu špiceva. Jako ružna i nekorektna priča - oštro je Đurić demantovao tvrdnje.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)