Dauda prelazi u Partizan? Stojadinović: Nema šanse!

Čelnici crno-belih žele da angažuju Nigerijca, koji je razočaran stanjem u klubu u Ljutice Bogdana zbog finansijskog stanja i ispuštenog trofeja. Zvezdin sportski direktor demantovao

  • 10

Da li je na pomolu šokantan transfer sličan onom kad je Brazilac Kleo izbezumio navijače Crvene zvezde prelaskom s Marakane u redove Partizana? Ako se ispostave tačnim saznanja "Naših novina", Zvezdin napadač Abiola Dauda nalazi se na korak od transfera u Humsku!

Navodno, čelnici crno-belih žele da angažuju Nigerijca, koji je razočaran stanjem u klubu u Ljutice Bogdana što zbog ispuštenog trofeja, što zbog problema s finansijama.

- Dauda je naš igrač, prema njemu su izmirene sve obaveze iz ugovora i nema šanse da pređe u Partizan. On ostaje na "Marakani" i od njega tek očekujemo dobre partije sledeće sezone, jer će sa ekipom proći kompletne pripreme - rekao je za "Sportal" sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

Pre nekoliko nedelja, Daudin menadžer pretio je tužbom protiv Zvezde jer igrač nije na vreme dobio obećani deo zarade, a javnosti je u ponedeljak, posle redovne sednice Upravnog odbora, obelodanjeno da je centarfor isplaćen i da se trenutno nalazi na odmoru.

"Naše novine" su se takođe osvrnule na nedavnu izjavu novog sportskog direktora Partizana Alberta Nađa, koji je rekao da ne bi imao ništa protiv da iz redova "večitih rivala" dovede kvalitetnog igrača.

Podsetimo, 2009. godine tadašnji igrač Zvezde Kleo prešao je na drugu stranu Topčiderskog brda iz finansijskih razloga jer tadašnja uprava nije uspela da sakupi 400.000 evra i otkupi Brazilčev ugovor.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane

    4. jun 2013 | 10:42

    koliko ste vi musavci puni komleksa,pa to je neverovatno!mada imate i zbog cega,dominacija se nastavlja a fuksa umire!!!!

  • Урош

    4. jun 2013 | 08:58

    Па што нам није донео трофеј? Је л' ја играм? Мада, странац је, нек' иде где хоће, не интересује ме.

  • sashki

    4. jun 2013 | 09:38

    Jel to isti onak dauda što ga grobari pljuju I govore da ne valja ništa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA